kalle anka..

ibland, är det ju faktiskt så, att jag undra om jag egentligen inte är precis som kalle anka - utan näbb, fjädrar och sjöman kostym förstås! Men det jag just funderar över och känner liknelse till är just - oturen!
ibland undrar jag om något i mitt liv skulle kunna gå precis som jag vill? Att jag skulle satsa på rätt nummer, få jobbet jag vill ha, få allting att gå ihop, jaa ni vet, det önskar väl alla! men ibland känns det som om jag lever sida vid sida av bruce willis, i en film då alltså, för saker som händer mig, det händer liksom inte.. Det ska inte hända en, det händer inte vanliga människor och när man säger det så skrattar folk, klappar en på axlen och säger " jovisst du, i vilken värld lever du i?"... - så alltså, precis som kalle anka - saker som inte händer andra händer mig!
om vi bara ska ta ett litet exempel hur en morgon såg ut när vi var på liseberg.. Jag går upp på morgonen, upptäcker att jag glömt schampo, inga jätte problem men, lånar av pappa och går och duschar. Väl i duschen upptäcker jag att jag inte tagit av Bh:n.. SMART! och jag hade ingen extra med mig! Tappar sedan scampo flaskan - locket går i sönder! mm men visst, okej, jaja! Fortsätter tillbaka till rummet - lars dålig och får gå själv att äta (utan Bh!!!!) och väl i frukost så går jag in i en liten kille som tappar sin macka och ägg på golvet, jo men varför inte? och sen skynda jag mitt att äta upp, tog en kanelbulle och kaffe med mig, och påvägen tillbaka så tappar tina kanelbullen! ja varför inte? antingen är jag klantig eller så straffar gud somliga direkt?

23 september

..dagen idag tillägnas mina vackra barn! Dessa små varelser som springer framför mina ben, skrattar, och trillar omkull. Dom som betyder mest för mig, som jag älskar högst och som förgyller mina dagar. Dom som jag alltid saknar när dom inte är i närheten, dom som gråter för att dom snubblat och som tycker att det värsta i världen är att inte få som man vill. som inte vet vad världen är för något än, som bara bryr sig om att hålla koll på mamma och pappa och springer, tittar och söker efter nya äventyr varje dag. som älskar kisen max, som skrattar och busar med honom och klappar fint. Ibland undrar man om man verkligen kan älska någon eller något så högt? Jag älskar allt med mina underbara vackra barn, och därför tillägnas dom mitt inlägg idag - För att dom är just så perfekta som dom är!