28 december

Äntligen är snart detta skit året slut och man kan ju alltid hoppas på bättre.. Inte för att jag tror att för att vi firar ett nytt år så skulle turen vända? just nu sitter jag här med vad som känns som ett stort jävla hål i mitt hjärta. det är jobbigt att inget veta, och aldrig få svar. Han gick på julafton och kom inte tillbaka helt enkelt.. man kan böna, gråta, skrika och försöka ge dåligt samvete men inget hjälper. spelar ingen roll vad man gör för det känns ändå som man inte är vatten värd när en människa inte ens kan svara och säga vad som händer? Inget biter, det vet jag så jag kan inte gör mer än att vänta. men det är ovissheten som knäcker mig! jag gillar kontroll, veta vad som händer och sker och det är fruktansvärt jobbigt att gå här hemma i en dimma, men vad finns att göra?

21 December

sitter ensam på jobb nu, ska snart gå upp men har en klump i magen och vill på något sätt inte vara ensam. sårad, oerhört förnedrad.. varför? varför gör du såhär? det finns inga ord. jag förtjänar så mycket bättre. jag vet det, men jag kan ibland inte tro på det. För det har blivit till en vardag? Fan alltså, varför gör du såhär mot mig?

20 december

ska egentligen vara på kalas idag, men tror inte jag kommer någonstans! snöat nu i typ 4 dagar oavbrutet, mysigt när man sitter inne men inte fullt lika mysigt när man är ute. vagnen är totalt omöjlig när där inte är plogat och igår fick vi stå ute i typ 40 minuter för att vänta på tåget..  var ute i fredags med joanna, trevligt :) var faktiskt länge sen jag hade en sån trevlig kväll.. En mix av kul människor, bra stämmning och en bra kväll.. lite snöbollskrig, snöänglar, lennarts och coopkillar. haha!






17 december

jag är född och uppfostrad till att vara en stark människa, till att klara mig ensam och att allt går över när man gifter sig. ibland kan jag inte låta bli att undra om jag verkligen fortfarande är den starka person jag en gång varit? att kunna vifta av sig vad människor säger och inte bry mig var en verklighet jag har levt i, nuförtiden tar jag allt mer personligt. analyserar, vänder och vrider på allt människor säger och kan inte mer än att fråga mig själv om det är för att man är mamma? blir man mer känslig då eller är det bara mitt självförtroende som är i botten? det känns som om jag är back on track ibland, att jag emellanåt är där jag varit förut, och framförallt mår bra! men vissa dagar är jag så långt ner att jag undrar om jag verkligen någonsin kommer komma upp ur den grop jag grävt åt mig själv? jag är duktigt på det, att gräva djupt.. och jag undrar jämt vad som gjort mig till denna svaga och känsliga person, som jag verkligen hatar. ag hatar att vara såhär, att gråta jämt och ta åt mig så mycket saker, att låta människor komma inpå skinnet och förstöra mig. jag hade aldrig låtit det hända förut, jag hade bara borstat av mig det och gått vidare. inte brytt mig ett dyft åt att en människa kallade mig något, bara tyckt synd om personen som var tvungen att försöka trycka ner mig för att må bättre. kanske är det för att jag alltid varit en rörig människa, jämt sen och alltid glömt hälften. att jag måste ha så mycket koll på allting nu och inte fixar det riktigt.. jag vet inte, jag vet bara att jag håller på att återskapa mitt gamla jag och uppfostrar mina flickor till att bli starka, självständiga och självsäkra kvinnor som inte kommer bry sig ett dyft om någon tycker dom är fula, för att dom vet att dom är vackra.

14 December

Nu är det såhär, att i mitt liv finns det vissa saker jag avskyr! jag avskyr det fruktansvärt och framförallt i mitt eget hem. Framförallt är det makaroner, såna klibbiga rackare som trillat ner på golvet och fastnar under strumporna. Lika bra att byta stumpor direkt, för du får aldrig bort det. och sen är det toalettpapper, för när man bor med män, så tror dom nog att rullen byter ut sig själv från hållaren samt att dom bara finns i skåpet -man behöver nog inte handla dom! och just nu i mitt fall, så kan jag handla 16 rullar och ändå är det slut på en vecka. Vem torkar sig med en halvrulle? eller skiter 16 gånger om dagen? och sen avskyr jag piss. I alla dess former, men vem gör inte det? och jag tycker alltså inte om makaroner på golvet, eller ris eller vad det nu kan vara så jag dammsugar ganska ofta i köket. Men hur kul är det när där ständigt är piss på golvet? eller inne på toaletten? Detta kanske låter äckligt för er men för mig är det ångest just nu. I början tyckte jag också det var äckligt och torkade upp det genast. Nu, n'r jag precis städat köket är där 3 pölar när jag kommer upp på morgonen. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET! och spelar det någon roll att man säger till honom att gå ut med sin hund? Nej, för han kopplar tydligen inte och skäms inte ett dugg. och jag tycker synd om den stackars hunden, men kan ärligt säga att jag kommer njuta den dagen han flyttar härifrån..


Lussefika igår




12 December

Tiden går fort, 12 dagar kvar tillj julafon. Jävla julafton. Hatar jul, av någon anledning drar julen fram allt hemskt. Jag har innan älskar julen, tända ljus, ha det mysigt. För mig just nu innebär julen pengaproblem, skyhöga räkningar och en svinkall lägenhet där jag tvingas att tända ljus för att inte frysa istället för att det är vackert!
Jolls har börjat med en dålig ovana -Det är mitt! allting är hennes och man får absolut inte röra det, som nu har jag lite problem med att skriva för tydligen äger hon tangentbordet också!



11 December

var så jävla taggad igår. Satt och fikade med joanna och vi planerade helgen, det skulle bli min alldeles första barnfria helg ensam. skönt, skulle sakna kidsen men det skulle bli skönt! Tänka på mig själv lite efter allt som hänt och eftersom det kommer dröja innan jag kommer vara barnfri igen efter nyår. Dagen idag skulle bli så jävla bra, duschade och sånt igår och vaknade imorse glad. Men sen visade det sig att lasse inte alls hade någon lust att åka längre, han skulle fundera på det. Han gick med Niklas hem och jag och flickorna vilade en stund, sen fixade jag mina naglar, käkade lite lunch med barnen och efter siosådär 4 timmar skickar jag ett mess och frågade när han skulle komma hem. Får tillbaka "Är på fest, kommer imorgon".  spottad i ansiktet, mitt dumma våp. trodde jag verkligen på det själv?

10 December

okej, ödet, karma, gud eller vem det nu är som bestämmer min framtid -Det räcker nu? ok? nog för att livet inte ska ge mig mer än vad man kan klara av, men jag känner att det är bra nära gränsen nu. och det var inte snällt att ge mig denna smällen innan jul, för nu har du knäckt mig. Ja, Jag är knäckt.. jag är så nära bristningsgränsen jag kan komma men just nu skrattar jag. Livet är väl bra lustigt ibland. Kanske en normal reaktion på en räkning på 4000:-? Det börjar med gråt, en känsla av hopplöshet och när man väl kommer till insikten att inget finns att göra mer än att betala så kanske man skrattar? jag vet inte? Det känns så nu.. Gick in och kollade mitt konto imorse nämligen, blev glad gör att jag fått hela 6000:- i lön, helt okej för en skitmånad ändå.. Men upptäcker då min elräkning på 4000:-.. Fan, det är inte sant. Så jävla skrattretande, livet skrattar mig rakt i ansiktet. Så nu när mina räkningar är betalda så har jag ca 1000:- kvar denna månaden. God jävla jul på dig Tina! :)

8 december

Jaha, ensam på jobb ikväll igen.. måste vänta ut mina sega restaurang gäster och fixa deras disk innan jag kan gå upp och nanna :/ Händer en rolig sak här igåt, min första alldeles ensamma kväll här.. haha! så typiskt. nästan lite pinsamt så knappt man vill berätta det! :) jag "stängde" då av dörrana och tittade nedanför den knappen och insåg att jag glömt hänga upp skylten som ska sitta på den yttersta dörren. och som många kanske vet så har vi två såna dörrar så jag gick igenom den ena och den öppnade sig som vanligt och tänkte inte mer på det, hängde upp skylten och sen när jag vände mig om för att gå ut så gick jag rakt in i dörren. Då hade jag ju stängt av den automatiska dörr öppningen, jaha.. hur ska jag nu komma ut härifrån? och ytterdörren var låst, Fint! Bra tina.. första kvällen på jobbet och du låser in dig mellan dörrarna! började fundera på vem jag kunde ringa och eftersom jag inte hade min telefon med mig så kunde jag enbart maddes nr i huvudet men kom då på att jag inte kunde koden till baksidan så hon kunde ändå inte komma in och hjälpa mig.. haha! vilket dilemma... men som tur var kom jag äntligen på att den gick att skuta upp.. hade varti fint att sitta där inlåst hela natten Hahah!
hm, har en klump i magen och mitt hjärta känns ihop snörpt. jag undrar just vad det är som stör mig och vad som gör att kroppen känns så konstig?

7 December

GE MIG LITE FLYT? låt mig glida på en räkmacka? vad som helst?
ibalnd undrar jag vad livet vill ha ut av mig? visst, jag lever kanske inte i misär men jag tycker ändå att allt artar sig väldigt underligt och klumpigt för mig. kanske ödet, eller karma. Jag vet inte!
Ska jobba idag, ska gå igenom papper med Åsa och se om jag kan komma in på utbildningen som jag vill, men med min tur så får vi väl se! :) igår var vi på julbord, mycket trevligt.. :)