........

Okej, nu räcker det! Imorse när jag klätt på mina barn för att gå ner i tvättstugan och ta min tvätt så kom jag inte ens ut genom dörren. Den öppnade sig ca 2 centimeter och då insåg jag att det var grannens saker som stod där, dom hade tydligen beslutat sig för att deras skräp kan stå överallt dom behagar och att jag inte alls får gå ut när jag själv vill. Försökte trycka men inget hände, ropade men ingen svarade. okej snällt! satte mig med flickorna och käkade frukost istället tills jag hörde grannarna i trappen och att dom tog sakerna. klädde på flickorna och gick ner.
Nu, när kidsen sover så tänkte jag passa på att hämta upp tvätten, ja men då ska dom nya grannarna tydligen redan flytta in och jag höll på att bli mosad av en soffa på vägen ner. När jag väl tagit mig upp för de 6 trapporna till våran lägenhet med två ikea påsar med tvätt varav den ena hade blöt tvätt så kommer jag inte in. Där står en säng lutad mot min dörr och jag kommer inte in, inte ens upp på trappavsatsten och där måste jag stå med mina ikeapåsar med skakande armar, flåsande och i pyjamas kläder, dessutom osminkad, som ett jävla fån och vänta på att någon idiot ska komma och flytta på sängenjävlen..

....

Idag har jag minsann varit duktig, jag har gjort saker jag har skjutit upp på tok för länge, saker jag inte orkade men tog tag i ändå så nu är hela lägenheten städad! Tricket är att absolut inte sätta sig ner under några omständigheter för då fastnar man, självklart måste man se till att barnen är nöjda & glada också förstås!
Jolls har börjar få ett riktigt brett ordförråd faktiskt, en massa ord som man visserligen får gissa sig till hälften! Nix tiger som muren och kan ibland få fram ynka ljud som låter som det man själv säger just vid tillfället. Det är kul att se dom växa och hur fort allting går, mina första lilla flicka kan så mycket, kan kommunicera med mig och gå i trappor alldeles själv. Jag tyckte inte alls det var så länge sedan vi hade hennes 1års kalas, eller när hon började krypa bakåt, att tiden kan gå så fort..

Idag ska jag jobba, jag vill inte alls eftersom tydligen ska jag vara helt själv på hotellet inatt. Inte en endaste gäst utan bara jag, alldeles ensam. Gillar inte alls tanken på det, får väl se om jag kanske kan få dit lite sällskap tills jag ska sova!

Nej, nu ska jag passa på att springa och hämta tvätten i källaren medans mina små troll sussar sött i soffan!

....

Jag har gått in i väggen, dock inte den berömda väggen utan en av mina egna. Missbedömde avståndet klockan fyra på morgonen och gick helt enkelt in i väggen. Min bula i pannan är inte att leka med, gör fasligt ont och ger mig dessutom huvudvärk. Varför alltid jag?

...

Hey there sugar baby,
you taste just like glitter, mixed with rock and roll.


Jag är glad, glad, glad!

HLR

Har varit på HLR-utbildning idag. Nog för att människor sagt till mig att det var jobbigt, men shit. Efter 2 minuter var jag slut i armarna, så tror man att man är stakt va, pft! Inte efter 2 minuters HLR iallafall.
Blev en del skratt eftersom min docka läckte, enligt mig. Läpparna var slappa och hur stor mun som helst har jag faktiskt inte. Hanna klarade det galant medan jag kämpade på! Jaja, fick docka med mig hem så jag får väl öva! haha..

Ush, har varit en lång dag idag och absolut ingen trevlig morgon. Har varit uppe sen fem så är en smula trött och hoppas nog på en tidig kväll. Dagarna går snabbt och allt flyter på, snart dags för nästa jobbhelg och snart fyller jag hela 20 år. Mina älskade änglar blir snart 1&2 också, tiden rusar iväg.
Får kanske besök ikväll, hade varit trevligt att någon bryter ensamheten åt mig. Trist att sitta här själv. Vi får väl se.. Nej, nu måste jag minsann städa upp här lite, allt är i en enda röra as usual.
jolls höll nyss för öronen när nix blev ledsen, haha.

...

Jag vet inte längre vad jag gör, mina tankar flyger iväg och vill saker som jag vet, som jag är så säker på, att det kommer aldrig gå i lås! Varför, varför vill man alltid ha det man inte kan få? Jag är utom kontroll, utom rädding, det är försent. Varför låter man sig själv gå igenom sånt här när man vet? Vet hur det kommer sluta, vet att man står där med skägget i brevlådan till sist. Ibland borde jag inte ens kunna öppna min mun, inte styra mina egna tankar. Varför? Fan, ibland avskyr jag mina handlingar. Mycket jag reagerar på är så onödigt, jag är så lättirriterad och fattar så drastiska beslut. Jag har kanske gjort fel, jag vet inte. Jag vet bara att jag håller på att bli galen, förlorar mig själv i detta. Måste ordna så mycket nu, så mycket att lappa ihop och hela jag känns som ett vrak. står inte ut med att vara ensam, står inte ut att sitta inom fyra väggar och känna mig själv kippa efter andan. Jag måste göra något, sysselsätta mig, annars är där för mycket som rör sig i mitt huvud. Jag vill må bra, jag vill inte att det ska vara såhär. Såfort jag blir ensam så är det kört, måste prata med någon för att inte mitt inre ska skena iväg. Jag har inte kraft, ingen ork att reda upp något. Vet att där är mycket som ska göras och väldigt långt kvar men kan inte förmå mig själv att göra något. sitter som förlamad, med min hjärna i ett enda virrvarr. Varför gör jag så här mot mig själv?

den tjugofjärde februari

Nu sitter jag här igen med min soppa som jag ännu en gång lyckades att göra på tok för mycket av. Dock inte lika mycket som förut men ändå alldeles för mycket. Ställde mig på vågen idag och jag tror att den gått i sönder. Hade alla mina kläder på med saker i fickrona och ändå visade den på 66, jag kan inte tro på det. Några dagar innan nyår vägde jag liksom 78, så det kan absolut inte stämma. Nog för att jag gått ner men inte tolv kilo? Tycker inte om människor som måste påpeka det, som undrar om jag verkligen äter? Klart jag gör det, ibland är jag kanske lite dålig med det men mat får jag alltid i mig.  jaja, får kolla hos någon annan!

Idag har jag jobbat, det gick bra. Trist men ändå. I need it. Verkligen. Stör mig på att jag inte fått några svar än, hade det varit jag så borde dom ha ringt? eller? jävla skit!
Var & handlade med jolls innan, hon skulle absolut inte följa med mig hem. Hon ville inte alls ens höra talas om att gå hem till nikky och skulle inte följa med mig upp ur vagnen när vi väl var hemma, det var ett bestämt nej med näsan i vädret. Hon skulle minsann till mormor, där skulle hon äta macka och leka med lukas. Jag var tydligen inte alls rolig efter att hon fått se vykortet mormor skickade, hon skulle bara va med mormor. Jaja, tillslut fick jag upp min tjuriga lilla flicka iallafall. Tänk vad dom små pluttarna kan få för sig?

sol :)

åh, vaknade först väldigt tidigt imorse men fick flickorna att sova en stund till & när jag vaknade vid nio fick jag solen i ansiktet. Genast fick jag energi att ta mig ur sängen, tänk så mycket man saknar solen? Allt känns så bra när solen tittar fram, man fylls med energi och orkar så mycket mer. Solen gör en lycklig helt enkelt, kändes underbart att vakna idag. Kan kanske bli en bra dag idag?

Åh, nu har jag massor att ta itu med känns det som, fick inte ett jota gjort igår utan bara satt antingen här eller i soffan. Men ibland kan man väl beöva det med antar jag? Ska till ystad också idag, fika! och sen blir det jobb ikväll.
Just nu ångrar jag att jag svarade igår och pratade med personen en halvtimme, hade gärna räknat in den halvtimmen i min sömn istället, känns som om jag behövt det nu.
Nej, nu ska jag väl sätta igång här!

Klart som korvspad minsann!

Jag har en dålig dag

Jag har en dålig dag, tror ungefär mitt förra måndags inlägg såg exakt ut såhär också. Det är liksom något som vilar över måndagarna som gör att den blir dålig, många känner av det och jag undrar varför? Är det undermedvetet för att helgen är slut och långt tills nästa ledighet eller är det helt enkelt bara så att måndagar är dåliga dagar? Man kan stirra sig blind utan att få ett svar..

Helgen då, blev en flaska vin för mycket antar jag men så som resten var så märkte kanske ingen det? Kan ju alltid hoppas. Vaknade upp på morgonen och hade inte en aning om hur jag hamnade i just den sängen. Bra! nej men det var trevligt, allas humör var på topp och mycket trevlig stäming, kan man begära mer? somnade typ vid sju igår och vaknade åtta imorse och kände mig fortfarande inte utvilad. Väldigt underligt med tanke på att det faktiskt inte blev så sent i löndags plus att jag fick sova ända till tio, någon som annars aldrig händer. Men överlag var det en trevlig kväll, tackar joanna för det och hoppas på att alla raderar sina bilder, tack!

Ett litet smakprov..




Min panna är ungefär 3 decimeter och mitt ena öga hänger, snyggt! Men jag är väl inte den enda att ha några dåliga pics, =)

Gjorde precis Ost&Broccolisoppa med vitlökbröd, idiot som man är så tänkte jag att jag antagligen inte kommer bli mätt på lite soppa, gjorde ett helt vitlöksvröd och en hel påse, ca 1 liter, soppa till mig själv. jo tjena, jag orkade inte ens hälften! Tänk vad dum man kan vara!

Irriterande dag idag, alla gör mig sur och ingen går vägen. Jävla skitdator till att inte vilja som jag vill också. Snällt av jon att försöka hjälpa mig och offra hela sin eftermiddag till det.

Nej, nu ska jag försöka göra lite saker som jag skulle gjort för länge sen.

Dålig på rubriker

Rubrikerna är nog det svåraste, allt annat flyter på ganska bra tycker jag!
jaja strunt i det nu, snart åker jag till ystad och har massa att fixa. Är en smula irriterad över att jag måste ta barnen med mig men ja, det får va. åh, nanning nannig nannig! funderar på energidrycken som ligger i väskan och väntar, försöker spara den så länge som möjligt! Jag hoppas att jag har allt med mig, hm, kan inte komma på något annat men det är väl säker något som jag glömt som vanligt!
Jag har en massa bollar i luften nu och inte en enda leder någonstans känns det som, och jag vet inte vart jag ska börja. Blir matt av att tänka på allt och just nu bryr jag mig inte, för det finns där inte energi till..

ses vi ikväll?


Lördag

Mitt horoskop idag - "Redan från morgonstund märker du vilken fin dag detta kan bli, särskilt om du och din käraste kan prioritera varandra utan stress. Gör något kravlöst."
Något kravlöst? Är det inte det jag alltid gör just nu? Fast jag måste erkänna att det med morgonstund stämmer, ingen huvudvärk idag inte! Men en käresta?
Ärligt, jag skulle behöva en kram idag! Inte en sån där trist & torr kram som är över på ett par sekunder där man på köpet får en sån där konstig klapp i ryggen, inte heller en kram som man har märken från den andra personens kropp i 3 veckor efteråt, inte en sån där sliskig kram heller. Jag vill inte ha en "åh vi är bästa vänner, jag finns här för dig blablabla" kram, det är jag gärna utan. Utan en sån kram som liksom.. som knappt går att beskriva. som man känner sig bättre ifrån, utan ord och måsten. Det ska kännas som om man inte behöver säga något, för allt ligger i kramen. Den säger mer än tusen ord och den gör så mycket mer, och när man får en sån kram, ja då är det precis som om man återfår engergi. En stöt genom kroppen och den har fyllts på av allt som runnit av sig så länge, man känner sig genst bättre och går därifrån med lätta steg.
Någon som vill ge mig en sån kram?


summertime


Fredag, again..

Jaha, då var det redan fredag igen. Känns som typ torsdag eller något, har varit i ystad en sväng idag minsann! Underligt väder, på den korta stunden det tar mig att gå till tåget så snöade det lite, kom ett par regndroppar och slutligen lite hagel! Vill bara ha sol & sommar nu, men känns som om våren börjar titta fram lite, fast enligt pappa så ska det snöa imorgon igen! Jag hoppas verkligen inte det..
Ja, väl i ystad fick jag absolut inte gjort det jag skulle. Typiskt mig. Får väl fixa det imorgon, en riktigt pratkvarn är jag !
Jaha, barnen sover och som vanligt är det skit på tv, suck.
Vad gör man? Får väl gå och duscha och sen sova. Helt otroligt att man skriver det klockan åtta en fredagskväll.. Tycker minsann det är lite tråkigt att ingen har kommenterat mina backinthedays foto, haha!
Åh, nu kom jag på vad jag ska göra! :)


När du slår upp dina ögon, till ännu en dag av ingenting.
Så tänk att värre har det vart och värre kommer det bli igen.



..



Aries Mar. 21- Apr 19
Don't be afraid of making mistakes today, Aries, because today's emphasis is on personal wealth, and it's one of those times where fortune favors the bold, or at least the persistent. As long as you are willing to pick yourself up and try again, or to ask for help when and where you need it, things will work well and you'll be able to complete your project without a problem. Trying to handle it all yourself or not being able to finish what you start will be to your disadvantage in more ways than one.

Morgonstund har guld i mun?

Absolut inte, mina senaste uppvaknande på morgonen har bestått av huvudvärk, huvudvärk och återigen idag huvudvärk! Trött på denna jädrans huvudvärken men, jag tänker inte ge med mig. Inte en tablett har nått mina läppar för jag tänker minsann inte ta bort den tillfälligt. En vis människa sa till mig en gång att tabletter tar visserligen bort huvudvärken, men inte orsaken till den. Så länge orsaken finns kvar kommer huvudvärken också göra det. Men, vem eller vad är det som orsakar den? Är det stressen och pressen jag känner varje natt som gör att jag inte kan sova och får en dålig start varje morgon? Eller är det helt enkelt ljudet jag vaknar till varje morgon, skrik? Men det håller i sig så länge, långt in på dagen och en bra stund på kvällen. Men igår när jag hade ätit middag så kändes det lite bättre, vi får väl se. Dricka mer vatten kanske.

Idag ska jag nog till ystad, ska fundera på det en stund till. Möta upp pia & fika isf, men frågan är om jag orkar. Får köpa en energidryck så jag kan ta mig igenom dagen.

Jag har gått igenom denna perioden en gång innan i livet, det här med vänner som är avundsjuka på en & kanske inte medvetet försöker förstöra men gör det ändå. Som kopierar saker man skriver och får det att låta som sitt eget. Förra gången gjorde jag en stor grej av det, snäste av och allt blev värre. Denna gången orkar jag inte ens bry mig, jag har så lite energi ändå och blir bara utmattad av att tänka på det. Att människor liksom orkar. Jag har inte skadat någon och inte gjort någon illa, jag bara var i ett tillfälle & tog chansen, jag visste inget om vad andra människor skulle tycka och trodde inte det skulle bli en stor grej, och faksitks så brydde jag mig inte ens. Men vissa ser ju förbi det och blir blinda av avund och gör saker dom kanske inte skulle gjort. Jag fick ta en rejäl smäll men jag har återhämtat mig och bryr mig inte.. Tycker bara att du är en patetisk människa som inte har annat för dig.

I want to be you whenever I see you smiling
'Cause it's easily one of the hardest things to do
Your worries and fears become your friends
And they end up smiling at you, put on a smiling face





Back in the days..

...


..Så kommer jag in med slitna skor & hål på jenasen,
och jag bryr mig inte så förlåt för inget..


Röriga dag,

Har pratat med pappa nu iaf, så vi får väl se hur det blir på lördag. kanske, kanske inte.
Guuud vad rörigt det är i min lägenhet, jag vet inte ens vart jag ska börja. Har försökt fixa lite i garderoben och rensat ut lite men mina barn har ingen alls lust att kolla på när jag viker kläder utan hänger och klänger och skriker i mig tills jag tar upp dom. Inte alls lätt att göra något när dom väl bestämt sig. och jag känner mig själv så pass att jag absolut inte kommer göra det när dom somnat, hur mycket jag än intalar mig det.
Jag hoppas att mitt liv tar en vänding nu, att allt går åt det ljusar hållet. Jag behöver det, börjar bli bitter på livet och det är inte så jag vill ha det. Jag hoppas på detta nu, fan, jag behöver & förtjänar det!
Funderar seriöst på att skriva en bok, tänk så mycket man kan vara med om innan man ens fyllt 20 år? Fast jag tror inte någon hade velat läsa den ändån, tragisk hade den varit.
åhh, jag pallar seriöst inte städa. Någon som kommer hit och fixar? :)

insane

Rädd för dig, rädd för vad du kan göra! Obehagliga människa, står inte ut att se dig mer!

Får väl se om jag kommer iväg till joanna's kalas i helgen, får hoppas på det i varjefall. Annars spenderar jag gärna den med mina flickor också, tiden får utvisa.
Jobbet gick bra idag,, men jag känner ingen glädje längre. Orkar inte vara glad, arg eller besviken mer utan känner mig tom, tömd på känslor och vet inte vad jag ska tycka eller tänka. Att en människa kan få en att må så dåligt fast att man vet att personen har fel, helt sjukt. Fast man vet att så många stöttar en så kan ändå en människa dra ner hela ens värld, en liten människa som spyr ut en salva med elaka ord kan förstöra en hel värld. Om du läser detta, så hoppas jag du är nöjd. Du har verkligen knäckt mig, verkligen stampat i sönder den Tina jag var och bara lämnat en tomt skal kvar som föreställer mig. Finns inget av den glada människa kvar i mig, i min själ. Jag känner mig så sönder trasslad och underlig och jag hoppas verkligen att du njuter av att läsa vad du gjort, för du förtjänar stående ovationer för att du ens har samvete och kan gå med huvudet högt efter vad du gjort.
Nog om det, ge mig ett par månader och jag har repat mig lika fort, du säger att du vill kriga och då får du minsann göra det någonannanstans, för så länge den inställningen finns så skadar du bara barnen och det tillåter jag aldrig.

ska försöka få tag i pappa nu och fixa iordning här efter allt.. Kan nog ta ett par timmar!

A girl like me dont stay single for long
'Cause everytime a boyfriend and I break up
My world is crushed and I'm all alone
The love bug crawls right back up and bites me and I'm back

Idag gäller det

Bara att koppla på charmen och leendet på läpparna så tror jag att det nog kan gå.. Jag har det i mig, jag vet det. Jag borde inte ens vara orolig, inte så stor chans att det bli just mitt ändå. Men det är en otrolig chans och får jag det skulle det betyda mycket. Så nu hänger det på mig..
Måste göra mig iordning och fixa lite saker så borde egentligen snabba på, men som vanligt när jag är stressad så händer det ingenting. Av någon anledning, som jag inte ens själv vet, så har jag ett behov av att sätta mig nere hela tiden och känna mig så trött i kropen att jag inte kan röra mig enbart för att jag är stressad. Precis som om kroppen säger till mig att sluta vara det, en signal så jag ska förstå att allt måste få ha sin tid och saker&ting står kvar, och jag kommer fram så smånngom.
Men idag funkar liksom inte riktigt det, så nu måste jag ta mig i kragen och resa på mig!

Wish med luck!

Fettisdagen!

Någon har uppenbarligen glömt att ge mig en semla idag, för tydligen är det fettisdagen! Inte för att jag gillar semlor, men det hade ju varit trevligt att få en!
Händer en massa imorgon så det får bli att gå upp tidigt och skulle helst redan ha sovit men känner mig inte alls trött. Jag har sugit åt mig så många snälla saker som människor sagt om mig idag att jag känner mig alldeles berusad, känner att jag verkligen är på väg någonstans. Det blev inte sämre av att jag fick en del besked idag, visserligen inga klara men alltid en början. Det kan verkligen leda till något bra!
så, snälla karma, ödet eller vem det nu är som bestämmer min framtid, låt detta gå i lås!

"Inget torkar fortare än en tår"

Tisdag :)

Trots en väldigt högljudd natt, skapad av nix, kände jag mig konstigt nog ändå rätt så utvilad imorse. En smula jobbigt att resa sig från sängen bara, men en energidryck när jag hoppade av tåget i Ystad gjorde att jag klarat mig såhär långt iallafall utan besvär! :)
Idag träffade jag på någon jag helst skulle vilja undvika, en person som jag inte hade någon vidare lust att se och än mindre hälsa på, men så blir det jämt i ystad antar jag.

Igår var jag väldans duktig, eller ja, inte fullt så duktig som jag borde varit! Skulle städa Tv-rummet och som vanligt urartade det, jag har svårt för att städa på ett ställe enbart så mitt i allt ihopa så drog jag ut en massa saker överalltifrån och nu är det kaos här hemma, men jag kom en bit på vägen iaf :) Vi får väl se om jag orkar ta det idag..

annars då, världen faller sönder framför mina fötter men just nu kunde jag liksom inte bry mig mindre. Det får ordna sig helt enkelt, orkar inte tänka på det. Får bara en knut i magen som envist håller sig kvar och just nu så orkar jag inte det, så det får helt enkelt lösa sig..
Tiden har en magisk efftekt..

what do i want?

Sådär på en söndag kan min hjärna få spel och slänga fram en del poetiska och mycket fundersamma tankar.  Just denna söndagen är inget undantag. Jag vet inte om det är för att jag är så otroligt övertrött som mina hjärna flippar ut och bara ger fritt spelrum för precis allt eller om det bara är något magiskt över just söndagar, antagligen inget jag någonsin kommer få svar på.  Just denna söndagen, mycket tidigt på morgonen hade jag en konversation med en något kanske annourlunda människa. En människa som både antagligen varit just där jag nu står i livet  men som just nu tagit sig väldigt långt ifrån det. Personen står dit jag strävar och kämpar så hårt för att komma, det som får mig att hålla mig ovanför vattenytan för att jag vet att en dag är jag där och då är denna perioden just ett minne blott.
Nog om det, det jag vill komma till är att jag minsann söka mig nytt jobb, en kickass jobbansökan som jag vet kommer slå dem med häpnad. Men nu är frågan, känns det bra? Jag trivs så bra på contan, jag trivs bra med de jag arbetar med och kan allt där, som en trygghet. Restaurangen är himmelriket för de i branschen eftersom man slipper fruktansvärt sena kvällar och massa helger. Men samtidigt, de har inte jobb nog till mig. De har inte den anställningen jag behöver och jag får inte den lönen jag måste för att kunna överleva. Jag måste vara egoistisk och tänka på mig själv, det går inte ihop som det är nu och även om det kommer en sommar med så mycket mer jobb än nu så kommer där även en vinter, och jag fixar inte en vinter till!
Jag är så kluven, jag vill en sak men ödet har bestämt något annat.

"Jag menar jag vill ha det bra som de rika har
om dom är hänsynslösa är jag likadan"

söndag

Söndag, och mina ögonlock är tyngre än ett berg! ush vad trött jag är... Det blev absolut inte mycket sömn inatt, låg och väntade samtal och fick en del andra istället. Precis somnat in och poff så ringer det, självklart!
Åkte och hämtade upp kidsen imorse också, så nu är man hemma och har gjort världens äckligaste makaroner! Blev en massa ihopsvängd mat för att jag inte orkar ta mig utanför dörren, dåligt av mig!

Imorgon har jag en massa jag ska ta itu med men absolut ingen som helst lust, jag vill bara gräva ner mig i sängen och stanna där tills solen behagar att visa sig. Har en vinterdepression och livet känns inget vidare just nu, vad är det för mening med att gå upp när inget blir som man vill ändå?
Ska föröska lägga flickorna snart så jag också kan gå att sova, ingen som har lust att prata med mig ändå. Kan bero på mitt underliga humör men jag kan inte hjälpa det. Behöver en energidryck och öronproppar!
jolls har börjar "hötta" med fingret åt mig och säga till mig att stanna samt säga "ajaj" till alla.. Dåliga vanor!


Att kunna ignorera är styrka..




skuran

Ännu en dag där man vaknar med betongkeps och allmänt risig.  Fösökte sova ett par minuter till men har en  tjurig liten flicka som hatar när man stänger ögonen. Så det var bara att slå upp dom och gå upp. Positiva idag är att solen visar sig, är inte det härligt? Tänk vad mycket det kan göra på ens dag...

Ska till skurup snart, lämna av flickorna där så jag kan jobba ikv. Ska tydligen snöa idag också så ska försöka vara ute i godtid så jag kommer till jobb med! Ska bara orka gå och göra mig iordning..

Otroligt tråkig helg, satt helt ensam igår framför datorn, flickorna somnade redan liten innan åtta! Ännu en fredag som har passerat och för mig kunde det lika gärna vara onsdag. Sen natten ikväll då, vi får väl se vad det bjuder på. Hoppas på att få komma in tidigare, behöver verkligen timmarna!

väduren 13/2 2010 - Kommunikationen går lätt i baklås idag, och när man är som mest irriterad är det lätt hänt att man säger något man senare ångrar. Gränser och klara, tydliga regler underlättar.


haha, min kommunikation med andra människor går väldigt lätt och väldigt ofta i baklås, jag säger ofta saker jag senare ångrar just pågrundav att jag är irriterad,  och gränser och klara tydliga regler är inte min grej.


Huvudvärk

jävla jävla huvudvärk. Har sovit ungefär 3 timmar inatt, och resten har nix skrikit ut varenda en av mina hjärnceller. Jag är så ofantligt trött men inte är det någon av mina snoriga ungar som vill sova en stund, inte ett dugg trötta. Var ute och handlade ipren och det är nog den enda stunden sen klockan tre inatt som jag hör nikky tyst. Jag är ganska trött på hennes tänder, denna jävla feber alltså.

Har dessutom knappt varit hemma på 3 dagar, så idag så ska jag inte röra mig mer än vad jag behöver från soffan. måste försöka få lite sömn i min stackars kropp, inte sovit ordentligt på länge..

Helgen består av idag fredag, inte göra mer än vad jag behöver. Enbart vara med flickorna! och imorgon blir det att jobba, har natten så ska väl inte göra alltför mycket på dagen heller. På söndag ska jag skratta åt jj&jojo för att jag vet att de kommer vara bakfulla, sen ska jag stålsätta mig för ännu en ny vecka..






dagen idag

Dagen idag har varit en av de sämsta på länge, jag har nog aldrig känt mig så otillräcklig och värdelös som idag. Känns som om jag gjort allt för alla men ändå är ingen nöjd! Fösökt få allt att gå ihop men ändå så är det inte nog, jag gör inte tillräcklig, försöker inte tillräckligt och allt är mitt fel.  Jag har förstört allt och jag är så fruktansvärt värdelös på allt jag gör så det finns inte! Jag har tagit så mycket skit idag att jag just nu bara vill sätta mig ner på golvet och gråta. Jag hatar mig själv och äcklas av att jag finns. Detär inte lätt med sådana känslor, men så är det vissa dagar, ibland jobbigare än vanligt.
så här sitter jag, med mitt kaffe, och hoppas på det bästa. Hoppas att när jag sluter mina ögon ikväll och lägger mitt huvud på kudden så ska allt försvinna och när jag slår upp samma blåa ögon imorgonbitti och känner min kropp vakna till liv, så ska jag känna att jag räcker till, att jag är en underbar människa som faktiskt bryr mig och som faktiskt alltid fösöker. Jag vill kunna vakna och må bra, inte somna med en klump i magen och bara vilja kräka på morgonen när  jag upptäcker att jag vaknar upp i samma kropp som jag somnade i...

Tråktråktråk

sitter på jobb, urtrist. Händer inte något och inte som vill komma och hälsa på :/ och ingen om har vett att svara heller.. vad gör man? Får väl sitta här och glo då i siosådär en och en halvtimme till.. KUL!

så fruktansvärt trött på denna jävla snön, varför tar den aldrig slut? när ska den ge med sig? Fick stå ute idag i nästan 2 timmar och vänta på en trög jävla ersättningsbuss för att komma till jobb, har ju frusitfast innan den kom fram. Men sen blev den snuggles och ett par kopparkaffe med jojo och man var fit4fight igen!

kärringbråk & middag

ja, var ju då som sagt uppe i salongen hos joanna och har nu verklig förstålese för hennes trötthet varje dag. Efter 2 timmar var jag helt slut i huvudet av allt jädrans tjattrande, stirrande och smågnabb. Helt oroligt vad 2 små tanter kan prata och bråka med varandra. Tror inte jag hörde en endaste tyst minut och kände mig alldeles tom när jag gick därifrån. Inte nog med att man nog hört dom rabbla hela skånskans ordbok dom pratar liksom i ett om allt eller inget och ständigt i mun på varandra. PHU!

sen gick vi hem till jj en stund och snackade lite skit, som vanligt så gjorde klumpTina bort sig och ja, vad kan man säga? jag och datorer är inte lika med sant.

laddar upp lite bilder från i lördags också minsann, kan ju verkligen säga att jag har lust att gräva ner mig under en sten, men ja, jag får väl bjuda på det den här gången?

sen bar det av att jobba natt igår, så även idag. jj följde med mig ner och jojo joinade vid tio. käkade lite och snackade, allmänt trevligt ! känner mig en smula osäker på vädret idag, undras om man en kommer till jobb? Jag behöver verkligen det så jag får hoppas helt enkelt, inte för att turen brukar vara på min sida!


Jag älskar röran, den är en del av min personlighet .








Tisdag

idag är det tisdag, händer betydligt mer än vad måndagen innehöll. Så för mig känns det som måndag idag, eftersom jag bara gick och lallade omkring här hemma urful och sjungandes igår.  Nix har förresten sagt sitt första ord, macka! är jag förvånad? nej, inte särskilt. Förväntade mig nästan något sådant eftersom jolls går runt och pratar mackor, äter mackor och helt enkelt är överförtjust i mackor.
Dagen idag så ska jag spendera lite tid med joanna, ska upp och kolla läget i hennes salong. Sen blir det jobb ikväll, och resan ska bokas förstås! Sen kanske en kvällsfika med nästa joanna på contan. Kan bli en bra dag kanske!



Risken med humor är att folk kan tro att man skämtar.

städat!

åh så fint jag gjort i köket minsann! Tog mig siosådär två timmar med bara disken men så jädrans skönt när det är färdigt, det var på tiden! Det finns nog bara en som förstår hur jobbigt detta har varit men räknar inte med sympati från det hållet, eftersom jag ändå använt all disk typ, jovisst!
Mitt horoskop var konstigt idag och jag tror inte ett dugg på det, men ödet retar mig, i guess.
Massa jobb i veckan känns det som, 3 nätter och en heldag bara iofs, men mer än vanligt. Imorgon bokar vi resan, ah!


Vädur, 8/2 2010 "Det är inte omöjligt att någon du egentligen bara är vänner med faktiskt gillar dig lite mer än så. Drömmar och förväntningar är starka idag."

yesterday

Kvällen igår var mycket trevlig, har dock en lista på saker jag helst skulle vilja stryka men det får jag väl bjuda på. Har en oro i magen, och undrar ihjäl mig men skulle aldrig få för mig att fråga. Vi får väl se vad som händer. Är dödligt trött idag och att gå till jobb imorse tog emot. Så tror snart att det blir sängen för mig och flickorna. Tror jag har bestämt mig nu rörande vissa saker, det blir kanske bäst så. Not meant to be helt enkelt, isåfall hade det varit annorlunda. Men jag tror inte detta kommer ändra sig så bara att packa ihop och gå vidare!
En rolig sak som jag bestämde mig för idag var ivarjefall att följa med till Thailand, kommer bli tufft med pengar men det fixar sig. Fan, kommer bli otroligt kul. Antagligen nalkas det bröllop också!Så bokar resan på tisdag, känns bra!


Never give up someone you can't go a day without thinking about..

"livet blir bättre, när man vet vart man ska"

Idag vaknade jag, konstigt nog, utvilad. Trots hela natten med nix så kände jag mig pigg, kan det bero på kvällen? :) Just nu känns det som om jag inte ens varit med om gårdagen, som om det var någon annan i min kropp för dagen idag känns så ljus. Jag känner mig på bra humör och har en bra feeling.. Nu ska jag städa, busa och gräva fram något från garderoben. Samtidigt som jag går här i min egna värld, sjunger & dansar och känner mig lycklig. Jag undrar verkligen hur man kan gå från att vara långt nere till att vara högt uppe, berusad på livet och må bra igen? Jag vill stanna här, må så här. Det kommer, jag vet. Jag vet vad jag vill ha nu och jag tänker satsa. All in?

"Jag sa hejdå till soc, visade fingret och drog... "

...

Har en av mina många dåliga dagar idag, vet egentligen inte vad det beror på. Har inte varit på humör på hela dagen och som vanligt har min kära otur visat framfötterna rejält idag. I mitt horoskop idag stod det att jag lätt kunde tappa tålamodet vilket är en underdrift, mitt tålamod har inte ens visat sig idag. Undra om det är så att man till stor del gör sin dåliga dag själv, just bristen på tålamod kan ju förstöra mycket. Har jag väl börjat bli irriterad så är det nog kört, jag har svårt för att ta mig tillbaka då för man upptäcker så mycket att reta sig på att allt tillslut är irriterande, varje liten rörelse och sak. Det värsta med att vara irriterad är nog att man blir så fruktansvärt klantig, man slår i olika kroppsdelar på de mest underliga ställen som inte gör en på så mycket bättre humör precis..
Nej, nu ska jag fortsätta på mina naglar!


6/7-07 same pose, diffrent day.

sjukligt trött

Om jag hade haft en kudde här och lagt mitt huvud på den hade jag somnar inom 2 sekunder, lätt! Det blev inte mycket mer än 2 timmars sömn på hotellet inatt, älskar verkligen när gästerna ringer halv fem..
Har ändå hunnit med en del idag känns det som, fick vila ett par timmar hos mamma också och fick tillochmed en fika på snuggles! Nu är jag äntligen hemma efter 3 dagar, efterlängtat..
Nej, nu ska jag och jolls gå och lägga oss. Men jag ska vara glad, för det är jag minsann värd :) Tack för de orden, jag behövde höra det.. <3

not my thing..

Tisdagens horoskop lyder såhär "Frågor som rör samspel och relationer av olika slag visar sig vara besvärliga. För att saker och ting skall gå i lås måste du kunna ge och ta."..
som jag sagt förut så tror jag på horoskop, men saken är den att idag beskriver den något som jag helst inte gör, både att ge och ta. Plus att relationer, oavsett vilka egentligen,  för tillfället är besvärliga. Jag gillar inte besvärligt, just nu vill jag ha saker simpla. Inget komplicerat utan rätt och slätt. Jag behöver inte mer besvärligt och just nu är jag inte i rätt tid i mitt liv för att både ge och ta. Jag vill inte ge, just nu behöver jag ta och det är allt som krävts av mig förtillfället. Jag trivs med det, men samtidigt vet jag ju inte hur jag känner om några månader. Men tyckte ändå att det kändes en smula jobbig, behöver jag mer besvär i mitt liv? Nej, nu ska jag försöka komma igång och göra något, vilket jag inte gjort på hela dagen.. Dåligt av mig!


vårkänslor

Att vakna med solen i ansiktet, är inte det härligt? Dagen kändes mycket bättre och det blev inte sämre av att barnen lät mig sova till tio, vilken lyx! Känns nästan som om detta skulle arta sig till en bra dag.. Gjorde kanske en tabbe igår som kan straffa sig idag, plus att jag har lite att ta itu med som jag helst skulle sluppit och sen har vi all städning på det.. vi får väl se!
Att få det där smset krossade min fasad jag hade byggt upp, stålsatt mig och förberedd på det värsta och tänkte absolut inte ge med mig. Men natruligtvis smälte jag som smör i solen. fanfanfan! Att man inte är starkare? haha..
simma med syster idag då, behövs!