äckliga furu

jag är allergisk, mot furu! så fruktansvärt fult, detta sjaskiga fula "träslag" får det att vridas i magen på mig så därför har jag gjort slag i saken att måla om mitt fula badrumsskåp! Det var minsann på tiden, och nu har man färg precis överallt! Så jag har faktikst varit lite duktig idag, tvättat, städat badrummet och målat. Samtidigt funderat en massa, vad vill jag? Jag frågar mig nog den frågan varje dag, men jag får aldrig något svar. Det var länge sen jag var ensam, länge sen jag inte hade någon att luta mig mot. Jag känner av det, fruktansvärt mycket, och ensamheten tar över mig. Men jag behöver det, samtidigt vill jag det. Jag är så kluven vad jag känner just nu, och allt är bara förvirrande. Tror att mitt psyke spelar mig ett spratt!
Imorgon ska jag jobba, äntligen! Behöver timmarna, samtidigt som det kan vara rätt så härligt att jobba.
Ja, vi får väl se om den lilla muppen hör av sig, för inte blir det jag som gör det iaf!

sjuk

Min kropp är inte byggd för att vara sjuk, oftast är jag friskt när alla andra ligger men just igår så kände jag hur min kropp förberedde sig, ställde in sig på ett visst läge för att kunna stå emot rivjärnet i halsen, betongkepsen, kaktusen som växer sig bakom ögonlocken och sniglen i näsan.  Imorse när jag vaknade så insåg jag att barnen mådde ungefär likadant som jag, naturligtvis! Men vi tog lite ipren och har sovit nu i ungefär 3 timmar och jag tror vi alla känner oss en smula bättre faktiskt, man kan ju hoppas det håller i sig.
Dagen igår var kaos, eller vad man ska säga. Jag tyckte själv att jag hade en bra dag. Men som vanligt när jag tycker att mina dagar ser ljusa ut och jag går med en fjäril i magen och lätta steg så är där alltid något som puttar ner mig så jag faller en bra bit. Förtänar jag det? Försöker karma lära mig en läxa? jag vet inte.. Just nu sitter jag här och ignorerar allt, jag vet att inget kommer leda någonstans ändå hur mycket jag än vill och den här jävla snön knäcker mig..


varför..

Varför! Varför är frågan vi måste ställa oss varje dag, resten av vårat liv, i allt vi gör och allt vi tycker. Varför tycker jag om en särskild färg eller person, för att andra säger det till mig eller för det är det som förväntas? Varför handlar jag som jag gör och gynnar det mig? Man måste tänka, inte bara hänga med i svängen och tycka sånt som andra förväntar att vi ska tycka.. Man ska göra allt för en mening, för att man själv vill det och att ställa sig själv ordet varför är bra, man utvecklas och tänker fritt. Man gör inte bara det för att någon säger det, utan du gör saker på ett annorlunda sätt och kanske brinner för mer. Jag tror man mår bra av att fråga sig själv varför. Det behöver kanske inte alltid finnas något svar, utan man går på magkänsla men ordet varför är viktigt!
Man ska må bra, varje dag..

Kvällen igår var trevlig :) Pajje den lilla födelsedagsgrisen blev gammal och firades med ett litet kalas i deras fina lägnhet! Bra folk, lagom mängd och en massa skratt, disskutioner och spel - en bra kväll helt enkelt :)

bad day today..

känns som en dålig dag idag, ända sendan jag steg upp imorse har varje steg känts tungt och motvilliga. Ändå längtar jag tills imorgon, kanske därför dagen känns så lång? Jag vet inte, och att gå och handla kändes väldigt olustigt.. Jag vet inte, men ikväll blir det snabba cash med favoriterna iaf :) mami kommer och passar flickorna en sväng, och lilla nikky har tandfeber :/
Livet leker inte just nu, men det gäller att hålla humöret uppe och allt blir som man gör det till, inte sant?
Vi får väl se vad resten av dagen har att bjuda, nu ska jag gå och gör mig iordning för att gå och leta paket till en viss liten födelsedags gris som fyller år idag :) Grattis till Pajje!

2010..

För att skriva något som är en liten smula intressant måste man känna något, stött på något eller helt enkelt råkat ut för något. Att skriva om vad man gjort under dagen och kommer att göra är för mig lite trist. Tyvärr känner jag inte mycket nu, mer än hunger. Men jag kände ändå för att skriva, för dagen har varit så underlig. Jag har varit pigg, orkat ta itu med saker och inte bara gått i ett moln och halvsovit. Det har även varit så många känslor idag, hopplöshet men även lycka för att nämna ett par som är lite udda när man känner det samtidigt. Jag vet inte, har jag börjar se över muren nu? har jag hittat min plats och vant mig vid tanken på allt? En underlig dag...

karma

Jag är en människa som tror på ödet , på karma. Att allt som man gör och som händer har en mening.. Alla människor man träffar fanns där av en anledning och det är meningen att man skulle träffas, ödet helt enkelt! Jag tror även på horoskop, för vanligtvis brukar det stämma och dom dagliga i metro kan jag vara besatt av. Men nu är det ju så att man bor i tomelilla och som allt annat i tomelilla så saknas metro. Brukar läsa de på nätet istället, och nu även på facebook och idag la jag märke till något underligt i mitt.. i snabba drag så står där att alla vi vädurar kommer att behöva hantera en stark dragning till någon som har alldeles egna åsikter i någon fråga. Det får mig självklart fundera på hur saker och ting ser ut just nu, och kommer det att stämma? Där står också att snart kommer dock frågor kring kärlek och relationer att nå en avgörande fas. Jag undrar just vad ödet och min karma har i tankarna för mig?


snart måndag...

Ja, snart måndag. Jag ser fram emot måndag, inväntar något spännande som kanske händer. Eller det händer nödvändigtvis inte på måndag, men bollen sätts antagligen i rullning då. kanske kanske...
Vi får hoppas på det bästa, se vad ödet har bestämt för mig. Jag längtar också till måndag pga att jag vill att denna helgen ska vara slut. Mestadels jobb och visserligen mys med flickorna men det är jobbet jag vill ska vara över. Så fredagskvällen spenderas med mina fina flickor, inte mig emot men jobb på lördag natt hade jag faktiskt kunnat vara utan. Eller nej, kanske inte. Bra pengar men att det just skulle vara denna lördagen är kanske en smula dumt. Men att se fram emot måndag betyder även att jag ser fram emot nästa helg, då där det blir mindre jobb och umgås med härliga vänner istället plus mina fina barn. Igår måste jag säga att jag blev en aning besviken men det är inget att göra något åt, vi får se vad helgen för med sig..
Jag vet vad jag behöver, men hur?


kanske ett bra år?

2010.. kanske ett bra år trots allt? Jag tvivlade stark på det i början, med tanke på vad som hände. Men kanske, kanske får jag nu en bra chans och det hade räddat mig från så mycket.. Jag behöver detta men vågar inte hoppas, för då vet vi ju alla hur det går! Eller hur det brukar gå, men jag vill inte tänka så heller för det är inget som säger att det ska bli så. Kanske har jag kommit ur den onda cirklen och turen har kommit till mig?

Mina vackra söta flickor..

Dagen idag har bestått mycket av mina underbara söta flickor. Jag och nix har gosat en massa medan jollan var på dagis, och sen gick vi oxh hämtade henne och myste allihopa. Även lagat mat tillsammans med jolls som satte ner dockan i barnstolen och matade henne så hon skulle vara mätt i magen! Tiden rusar iväg och de börjar bli så stora och jollan så självständig! Har varit duktig idag och städat en massa, vilket behövdes och nog fortfarande behövs här och var!  Blir jobb imorgon natt, får se vad det bjuder på! haha..

lustdyrkare?

är det inte det vi alla egentligen strävar efter? att släcka våran egna lust och må bra? jag mår bra, vaknade lycklig och hade släppt alla tankar på allt. vaknade vackert och glad, kan det bli bättre? jag är omgiven av världens bästa vänner som alltid är där och som verkligen har varit där för mig nu, fått mig att glömma.. jag är helt enkelt en lustdyrkare, jag vill inget annat just nu..


kvällen igår var magisk, precis som dina ögon!






Ett hjärta av sten?

Är det jag som är totalt borta eller finns det hjärtan av sten? Jag känner mig en smula utelämnad och alldeles naken på någotvis! Att människor pratar om mig som om jag inte längre existerar, som om det inte alldeles nyss fanns något speciellt och värt att kämpa för får mig att undra. Undra om jag verkligen var speciell och om jag nu var det, för hur länge sen då? Jag vet om vad jag är nu, och hur jag känner inför mig själv. Jag känner också att jag rest mig upp från botten och är inte längre den svaga, konstiga människan som jag varit så länge! Jag hoppas att 2010 blir ett bra år, men som sagt inte för att jag tror att ett årsskifte skulle ändra något men man kan alltid leva på hoppet, det sista som lämnar en! Idag ska jag spendera kvällen med mina underbara vänner och fika! lite detaljer är de alltid sugna på! :) haha..

5 januari 2010!

jag sitter här, med en sten i hjärtat. undrar just om han känner detsamma? antagligen inte, känns som om han redan gått vidare och börjat på ny kula. jag trodde det skulle vara lättare, lättare att gå vidare och inte bry mig särskilt mycket. men vafan, vi delar allt? vi har så mycket och jag älskar honom fruktansvärt, kommer alltid att göra. mitt hjärta, min stora kärlek.. åhh, allt känns så jobbigt nu.. var det verkligen såhär jag skulle börja det nya året? jag önskar att allt inte vore såhär, att allt bara kunde vara bra igen! men nu är det såhär och det är väl bara att kämpa sig vidare...


Nyår var underbart..