Om du tror att du sårat mig så har du bara missförstått..


Jag upptäckte igår hur mycket jag skulle vilja ändra på saker. Insåg att jag måste hålla vid det jag lovar mig själv för annars kommer jag ingenstans.. Idag känns det bra. Idag känner jag mig bra, hel. Det är inte ofta den känslan in finner sig på morgonen. Sitter i soffan, njuter av kaffe, funderar..
En del beslut känner jag mig fortfarande osäker på, men jag har bestämt mig för att inte lägga någon vikt vid det mer. Jag tvekade inte en sekund då. Det får helt enkelt bära eller brista. Jag har gett upp om att det skulle finnas någon form av tur i mitt liv, man skapar sin egna lycka..

Du är nog den..

Jag gömde mig i fantasin.

Jag vet inte hur jag ska sätta ord på det jag känner just nu. Avsmak? Äcklad? Arg? Förnedrad? Vad att säga. Men jag får skylla mig själv, för jag visste. Någonstans visste jag, trots att jag valde att titta bort. Titta bort från något jag inte vill erkänna för någon, inte ens för mig själv. Men jag fick det så svart på vitt. Jag hatar när andra människor får så rätt. Aldrig mer.

Det finns saker jag dessutom drar mig ännu mer för att ta upp. Jag måste göra det. jag vet. Där blir jag också arg, ännu mer besviken. Jag har rätt att veta, det vet du. Det verkar vara så lätt att ljuga, vart finns människors samveten? Jag skulle aldrig förlåta mig själv om det hade hänt något. Dessutom borde jag väl innerst inne förstått att allt inte stod rätt till, antar att det är lätt att blunda när det finns så mycket annat att tänka på? Varför ska ingenting någonsin bara få vara normalt och utan komplikationer i mitt liv?

Du är inte den du var, och jag längtar efter dig.

Jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss?

Varför frågar folk hur man mår när dom inte bryr sig om svaret?

Din sorg blev deras glädje för en stund.

Ibland har jag så mycket i luften och det känns bra, idag undrar jag vad jag egentligen pysslar med? Har jag tänkt igenom detta beslutet ordenligt? Det känns nervöst. Jag vet inte vad jag ska säga, jag bara skrattar åt det, vilket i sin ordning betyder att jag skrattar åt mig själv? Vilket är totalt... meningslöst? Jag förstår inte varför jag gör på det viset. Dessutom, känner jag mig så sviken till råga på allt. Jag kan bli så arg på mig själv och grodorna som hoppar ur min mun. Jag vet vad jag vill men jag säger det inte, jag skulle aldrig förmå mig själv att göra det. Det är inte klokt detta, det känns ju så bra?.. Att man ens orkar spekulera, gå vidare och glöm för i hela friden, glöm.. Jag är rädd för människor med känslor.

"sen avbröt han mig,
med sitt underbara leende"