baby,

Jag har blivit med iphone, som så många säger - och jag kunde inte vara mer nöjd. Otroligt hur en telefon kan fascinera och trollbinda en så mycket. Dom som inte har, förstår inte. Det förstår jag nu, jag förstod inte innan. Som sagt är jag väldigt nöjd, klokt val det där.
Imorgon är det äntligen söndag, vilket för mig innebär att mina tjejer äntligen kommer hem. Saknar dom obeskrivligt nu. Det ska bli skönt att komma i rutiner igen, -6 kg sen dom åkte vilket talar om för mig att jag inte skött mina mat-intag särskilt bra. Åh, vad jag längtar.
Idag är det jobb, vi är inne på de sista dagarna på månaden vilket är lika med inventering, lika med min inventering, lika med att jag måste göra det idag. Vilket jag även har mindre lust till. Finns det något tråkigare än att räkna 300 schampoflaskor? ... Slöseri med livet. Allt de tråkiga vi tvingas göra som tar på våran tid, sorligt egentligen om man tänker efter. Idag vill jag bara ligga i sängen som igår, vilken underbar morgon! Kvart i tre steg jag upp, något nöjd med tillvaron. Fantastisk start på morgonen.
Igår var jag ute och åt med mina fina vänner. StigIn blev det, sagt och gjort, god mat, god dryck och trevligt sällskap. Sen blev det vidare hem, lite mer god dricka, lite ost&kex. Sen drog jag och Cornelia ut på en sväng med cyklarna, en fantastiskt mysig kväll. Massa prat, skratt och vara sig själv. Hela fredagen var med andra ord fantastisk!
Tänk vad livet kan vara bra ibland! <3


Älskar!

Trouble is my only friend.

Efter att alla hade haft sin ignorera-tina-dag (kändes det som fast att så säkert inte var fallet) så var jag blossande röd om kinderna påväg upp för trappan igår kväll. Kände mig lite dum och bestämde mig för att ligga lågt idag. Vilket jag faktiskt gjort, det är dock extra svårt när jag har en sån dag. En sån ledsen dag, när jag hade behövt sällskap för att slippa känna mig så förbannat ledsen. Det slutade dock med att jag låg i sängen en stund och lät tårarna falla, just nu känns allt lite bättre. Det är precis som om alla bestämt sig för att hacka på mig, påpeka de fel och brister jag har på en och samma gång. Ibland bubblar det över, dessutom saknar jag barnen så mycket nu att jag känner en tår rulla ner för kinden så fort jag tänker på dom. Det var så jobbigt att höra deras röster idag, jag tror det var det som fick ögonen att rinna över så lätt. Vissa dagar är man känsligare än andra, det är inte lätt att alltid hålla upp fasaden som stål-mamma när man egnentligen inte orkar det. Men jag känner pressen från alla håll, just nu står jag inte pall för den.





Trouble is her only friend and he's back again.
Makes her body older than it really is.

"You Ain't Nobody 'Til Somebody Hates You"

Det är svårt att hålla saker som man lovat sig själv. Igår kväll både svor jag över vissa samt svor på att jag inte skulle göra samma sak igen. Det dröjde nog till klockan tre idag innan jag gett med mig och var på väg åt samma håll igen. Varför är det så lätt att ge vika, inte stå på sig och uppleva saker gång på gång igen trots att man vet hur det slutar? Fantastiskt hur lätt lurad man är som människa.
Idag känner jag mig även ovanligt jätte ignorerad. Känns som om varenda människa jag försökt prata med idag har struntat i mina ord. Känner mig osäker på hur jag upplever det.
Hotellet är äntligen fullt och jag kan sätta mig ner två sekunder och dricka lite kaffe. Inga mer extra sängar och jag kunde inte vara lyckligare. Dock känner jag av saknaden av barnen väldigt mycket just nu. Det var länge sen jag träffade dom, tittade på dom och kände deras värme. Det gör ont i mig men jag är glad för deras skull att dom är där dom är. Inget dagis dygnet runt utan bara få vara hemma och ha lite sommar-lov. Jag hoppas det blir söndag snart.
Nu är jag trött, trots att jag sov till elva. Jag hoppas tiden går fort för jag vill inte vara här mer. Jag behöver ledigt, varför vet jag inte egentligen.


Luggen&jag?

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Efter dunder-passet häromdagen, dessutom utan en endaste bit mat i magen låg jag utslagen på sängen. Jag tappade förmågan att tala, och minsta rörelse kändes oändligt smärtsam. Inte för att gnälla, men att käka frukost klockan sju, för att sen inte äta mer under dagen och jobba 15 timmar, sova 2 på natten och stå/gå konstans tar ut sin rätt. Dumt, mycket dumt. Men jag stod pall men har ingen lust att ställas inför något sådant igen, därför funderar jag på hur jag ska gå tillväga. Imorgon blir även det en lång dag, dock inte på samma sätt. Sen tror jag att jag ska rakt hem och sova, inget snack om saken.
Även idag är jag nannig, vilket nog till stor del beror på min och Cornelias lilla sväng om i stan igår. Men vi hade mycket trevligt, som alltid! Tjejerna saknar jag också, det var jobbigt att höra dom i telefonen och jag skulle vilja ha hem dom nu. Men ett par dagar till sen så är dom hemma! Jag längtar.
Lite kaffe skulle nog vara på sin plats, innan mina ögon trillar ihop.





Du vill att jag ska älska med någon som bara älskar sitt.

Druckit sju liter vatten på jobb plus knaprat på ett antal isbitar och jag är fortfarande törstig. Jag trodde regnet skulle hjälpa mig andas, göra luften klarare och kyligare men fel hade jag. Hektiskt på jobb, fantasi varmt på vånigarna och spring med extra sängar gör inte saken bättre. Jag är konstans trött idag och att få ligga på min kära sänghalva hade varit fint, men det får väntas med till ungefär imorgon kväll, valet att ta ett extrajobb efter mitt ordinare börjar låta som en dålig idé. Extra cash är aldrig fel, frågan är om det är värt det. Men klockan är redan åtta, snart blir den elva och förhopnningsvis slipper jag bli väckt inatt. Sen blir det cirkus 15 timmars jobb imorgon, spännande. Vi får se hur mycket fröken Tina orkar, jag lär ligga deckad på sängen imorgon kväll.



Är hon vackrare än mig?

Det är inte mig du ser.

Jag vaknade imorse, skrämd av telefonen som plingade till. sms. Inte vilket som helst, ett väldigt irriterande och inte det jag väntade mig. En dålig start på dagen. Cyklade en sväng och nu ligger jag i sängen ännu en gång och kom på mig själv med att slumra in för en stund sen. Tröttheten är över mig konstant, jag tycks inte kunna bli av med den. Morgon dagen skrämmer mig dessutom, hur jag nu ska kunna orka..
Som så många andra skriver varje dag är jag fruktansvärt trött på ord som aldrig verkar stämma, löften som aldrig uppfylls och människor oförmåga att inte dyka upp när de lovat. Ofta brukar jag inte bry mig, men just idag hänger det över mig. Det började och har sträckt sig över helgen. Gång på gång, inte ett samvetskval för att man trampar på någon annan. Inte ett ord av ånger, utan man sopar det under mattan, låter det passera och hör av sig som om inget har inträffat. Det var dock sista gången, för jag vill inte mer.

Som jag hade dig förut,

Ännu en regnig sommar dag, alltså en bra ursäkt att cykla rakt hem och sova efter jobb. Vilket för mig skulle kännas fantastiskt, då jag fått otroligt lite sömn de senaste dygnen. Regnet stör mig alltså inte, jag hade såklart hellre haft sol men då känns det så fel att sova. Ska försöka ta mig till gymmet ikväll också, men gick 5km med syster igår och eventuellt milen efter hennes jobb ikväll. Vi får se vad som hinns med.
Tjejerna har varit borta ett par dagar nu och jag känner mig vilse. När jag slutat vet jag inte riktigt vart jag ska bli av och vad jag ska göra. Jag har på tok för mycket tid för mig själv som jag inte alls är van vid, det blir en konstig känsla när jag själv kan välja vart jag ska lägga tiden. I vanliga fall har jag så mycket måsten som ska göras innan jag ens kan tänka på vad jag själv skulle vilja. Jag saknar dom dock väldigt mycket. Mycket tomt hemma utan dom.
Lite frukost på detta kanske, en kopp kaffe och helst lite sömn.


"Sex mellan en man och en kvinna kan vara underbart - förutsatt att du kan pressa dig in mellan rätt man och rätt kvinna.."

jag vill ha dig som jag hade dig förut.

Idag var det adjö till mina älskade mackor, och hej till Ägg&bacon. För idag välkomnar vi LCHF in i hemmet. Jag tror att det kommer göra både mig och tjejerna gott, trots att jag absolut inte kommer hålla stenhård på det när det gäller dom. Men något som jag märkte redan imorse och fortfarande är att jag inte är hungrig än. Vilket jag brukar vara vid denna tiden, och ofta gå i skåpen och leta efter något ätbart. Tanken är att bli av med extrakilon som jag inte är nöjd med plus att bli piggare, få mer ork och må bättre. Nu är det bara träning också. Detta kommer säkert gå super.

Idag har Annica & jag trotsat regnet och gått en liten promenad. Såklart slutade det när vi närmade oss porten. Men det var härligt att komma ut lite, tror att resten av dagen kommer att spenderas inne om det inte spricker upp lite. Men ibland är det skönt också att bara få vara inne och mysa!

På söndag lämnar jag ifrån mig mina fina tjejer på tok för länge. Men det är för deras skull och jag vet att dom kommer att ha det bra, trots att 3 veckor känns otroligt länge. På söndag slutar även min semester, det känns lite siochsådär faktiskt. Blandade känslor. Vi får väl se.

Att stanna kändes så rätt..

Febern har intagit min kropp och försöker ta över. Den gör mig matt, trött och gör så att jag inbillar mig att jag är vansinnigs kall. Igår var det värre, specillet med strålande sol utanför. Jag gjorde ett tappert försök på morgonen för barnens skull att ta mig till stranden. Efter två timmar gav jag upp och cyklade hemmåt igen. Natten var fylld av mardrömmar och växlande mellan kall och varm. Sovit otroligt dåligt, men har dock två pigga tjejer som kom och väckte mig halv sju imorse. Det är bara att kämpa sig upp, jag är glad att frukost bestyren är avklarade nu så jag kan vila lite. Tur dom är så fantastiska och leker lite själva, klappar sin mamma på huvudet och tycker lite synd om mig.

Desstom känner jag mig ledsen idag, ledsen och misslyckad. Jag hatar såna här dagar, då jag klandrar mig själv mer än någonsin och har på tok för mycket fritid att fundera över. Jag försöker, men det ger aldrig resultat. Jag är förbannat trött på det, önskar saker vore annorlunda.




I'm starting with the women in the mirror,
I'm asking her to change her ways,
And no message could have been any clearer,
If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a change.