27 oktober

27 oktober, oj då, redan ? var det inte nyss typ.. midsommar? ja, i söndags gjorde jag som vanligt mina lite oplanerade och impuls grejor, jag kände mig fruktansvärt trött på mitt otroligt tråkiga utseende så jag gick och färgade håret minsann! å, nu springer jag rundor här som ett plommon. ja, plommon! mitt hår är ungefär så där kärringlila, lite plommonaktigt, så hade jag haft en grön jacka så kunde jag lika gärna varit det!
och så gick jag faktiskt och köpte färg, fast denna gången målar färg! lila då med faktiskt, även fast håret inte var riktigt planerat att sluta i lila. Jag köpte lila och svart, så nu ska jag bara komma ur skorna så ska vi nog sätta igång och måla lite här hemma :)
kidsen har feber och det blev ungefär 2 timmars sömn inatt så jag är en smula trött.
och som vanligt är allt mitt fel? men vem bryr sig?

24 oktober

Jag är arg, förbannad, ledsen, besiken, utmattad och ja, vad mer? Jag förtjänar bättre, jag kan, jag vill men är nertryckt. Jag är så långt ner i mina skor man bara kan komma och jag är less på det.
Min värld rasade i Halmstad, och sedan dess fortsatt. Där blev jag stampad och spottad på och det är precis som om folk fortsätter, vart jag än kommer. Min tåliga fasad är krossad och borta, kvar finns spillror och en förvirrad flicka som tror att hon inte kan, vill eller någonsin kommer välja rätt. som tror att hon förtjänar det lilla när hon inte gör det. Jag förtjänar mer, jag förtjänar bättre. jag kan, jag vill och jag måste. om jag så ska slåss för den jag har varit då får det bli så, jag är trött på detta nu. Det är inte mitt fel att någon har en dålig dag och att personen får det till att bli mitt fel, varför ska jag gå och lägga mitt gråtandes för det? och varför ska jag ens behöva gå och lägga mig ensam? och varför ska jag känna mig otillräcklig som mamma när jag alltid gör mitt bästa? Mina barn älskar mig, jag gör inget fel. jag gör det jag kan utifrån förutsättningarna och det är ingen som ska säga till mig att gör jag fel när jag kämpar för min familj, ständigt vareviga dag! Nu är det nog, nu räcker det. jag är en vuxen människa som alla andra och ska därmed bli behandlat likadant. kom inte till mig med bullshit, för nu har jag nått min gräns..