Jag vill leva för dan och inte låta natten sluka mig nå mer

Jag är på uselt humör. Jag har varit det sen någon gång.. för.. jaa.. det började väl för kanske en två veckor sen? Jag kan inte bli kvitt det heller, snäser och allmänt oklädsamt otrevlig. Tycker inte om någon, känner mig trött på mig själv och har absolut ingen aning om vad det beror på. Idag är jag mest trött, och sur. Minsta lilla alltså, alla de små saker som folk undviker, alla de jädrans genvägar så någon annan får ta det, det gör mig skogstokig. Jag behöver semester.

Nu är det pluggpluggplugg som gäller, för nu måste där bli någon ordning på torpet!
..och skorna som jag så gärna ville ha finns nog inte. attans. men självklart, eller?

Bara döda fiskar går med strömmen ..

Vem körde över mig?

Åh, vad jag saknar min soffa, mitt täcke och tvn. Det var absolut omöjligt att få sig en blund imorse, som vanligt vaknar jag tidigt, för att sen äntligen somna in och just då så beslutade sig alla för att slå mitt nummer. Tre gånger försökte jag och precis när jag slumrat till så började det igen. Tillslut orkade jag inte försöka längre, bara ta sig i kragen och gå upp. Men jag känner att jag går på sparlåga just nu, lite kaffe skulle nog göra sitt.

Varför försvinner människor ur ens liv för 2 veckor, inte ett ljud hör man, inte ett svar får man. För att bara klampa in senare och ta förgivet att man inte gått vidare? ...
Helg-listan känns längre än vanligt, det beror ju på att helgen inte är som vanligt heller. Att jobba till fyra imorgon känns också lite trist. Tiden går sakta, jag måste sysselsätta mig ...

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig

..Men jag vet att jag döljer en sanning.

Idag är det streesigt och folk med dålig attityd gör inte hela grejen bättre? Jag behöver kaffe, då jag har den dåliga ovanan att sega totalt ihop när jag har mycket att göra så är kanske en bra idé. Jag har trots allt haft mycket energi idag och det beror mest på de människor jag omgett mig med under morgonen. De ger mig energi och när jag kommer hit så tappar jag den, tänkt så myket andra människors humör påverkar en?
Ibland avskyr jag mig själv och mitt sätt att vara. Jag borde ändra mig, men jag vet inte om jag vill. Dumt av mig att tänka så, men jag tror att jag kommit i någon sorts balans och trivs där jag är på något märkligt sätt. Jag har ändå inte kraften, jag lever för dagen och stannar till där jag finner lycka.

Jag antar att det är dammsugardax nu, jag måste få det gjort annars blir det inte av. Vill bara strunta i allt, vill inte vara här. Längtar efter min säng. snart, snart är klockan två imorgon.

I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i..

Jag har känslor utan uppehåll.

Ibland vet jag inte vart jag ska börja, jag har en sådan dag idag. Jag blev totalt mållös när jag såg mitt schema för oktober, första tanken var att sätta mig på golvet och låta tårnarna falla. Men vad skulle det egentligen ge mig? Ingenting. Känns inte som om det spelar någon roll vad jag säger om det heller, uppenbarligen så står det fast. Jag blir rosenrasande på mig själv. Varför utsätter jag mig för detta? .. Ibland känns allting så svårt, jag frågar mig själv hur jag ska få livet att gå ihop med drömmarna. Tyvärr går livet före, jag önskar så innerligt att allting vore annorlunda nu.
Men att önska tar mig ingenstans, men just nu finns inte kraften att göra annat. Så jag gör som alltid, håller tyst, ordnar det, sväljer undan det som gör ont i bröstet och låtsas som om det inte bekommer mig. Jag borde inte, men vad har jag för val.

Ett svar, två, svar och nog även ett tredje. Men ständigt rädd för att välja fel ord. Varför låter jag andra trampa på mig jämt?


Jag har glömt dig en vacker dag?

Vår sista dans.

Det är söndag idag. Jag tycker vanligtvis om söndagar, men inte denna. Det känns som om helgen har varit en stor längtan efter något som jag inte kan komma på vad det skulle vara, och idag har jag känslan av att jag blivit snuvad på konfekten. Trots att jag fortfarande inte vet vad det jag är jag väntar på. Gårdagen kändes mest sorglig, tjejerna somnade direkt vi kom innanför dörren och jag blev ensam. Det slutade med att jag städade ur alla skåpen och fann mig själv stå och måla fönster. En lördag. När jag skulle gå och lägga mig kände jag mig ännu mer sorlig som låg och irriterade mig på personerna under som hade fest. Klockan var halv elva.

Jag fick ett svar idag och det svaret kunde inte förvåna mig mer. Jag förstår inget, jag blir förvirrad när människor gör på det viset. Jag svarade återigen men fick inget tillbaka, trodde jag verkligen på det själv?

Idag ska jag och tjejerna försöka hitta på något att göra, kylan gör mig tyvärr stel och jag har svårt att tänka klart. Jag kan inte vara utomhus för det känns som om jag inte kan andas. Jag börjar tvivla på om jag överlever vintern. Det är ju trots allt bara september. Jag har lust att ringa hyresvärden och gorma om att elementen borde vara på, dock tror jag inte det ger någon större effekt. Attans, vart tog sommaren vägen?

Du som skriver om vad kärlek är.

Ikväll är jag på jobb igen, tusen saker att göra vilket gör mig matt och jag fastnar här. Vem kom på idén med konferans uppe på ett av rummen? Jag har varit däruppe nio gånger och det känns ändå som jag inte fått något vettigt gjort. Jag vet inte vart jag ska börja. Tjejerna är hos mostermadde ikväll och sover över för första gången, tänkte jag skulle ringa och säga godnatt, jag önskar jag vore hemma. Fast tiden har gått fort idag trots att jag började redan vid elva. Sen är det möte imorgon, som vanligt har jag ont i magen över det, egentligen utan anledning.
Jag tycker det är trist att jag inte får svar, det börjar tillochmed irritera mig. Jag försöker att inte tänka så mycket på det, jág får inte mer svar för det. Ena dagen är man allt, andra dagen inget. Men det är väl så det är.
Kaffe är min bästa vän ikväll, ögonen känns ovanligt tunga och kroppen tröttare än vanligt. Jag undrar hur det är att leva utan att ständigt vara trött? Det känns som om det var evighetersen jag hade rikligt med energi som varade över en hel dag. Jag borde verkligen gå och få det kollat men tiden räcker aldrig till. Situationen på jobb gör inte allting lättare och jag har knappt tid med ett liv.
Nu måste jag gå och få lite gjort, känns inte som om tiden kommer att räcka till men jag antar att jag måste få den att göra det ändå...



Jag vet vart jag ska
du säger att du varit där
men du känner ingenting
du som skriver om vad kärlek är


Who cares baby?

Jag fick ett vacker sms idag, av en gammal vän som jag inte träffat på mycket länge. Jag tycker om de små sakerna, de betyder mest. Allting jag kunde få ur mig var ett tack, jag hoppas budskapet gick fram ändå.
Idag har jag och tjejerna haft en mysig kväll, vi har lagat mat, badat, tittat på film och nu läste vi en bok tills dom somnade. Dom är fantastiska, mina fina flickor.
Även de minsta motgångarna känns otroligt energikrävande just nu, jag hade en perfekt kväll men när jag äntligen tog mig tid åt något som jag borde, så fungerade inget. Just i den sekunden skulle jag ha kunnat kasta ut datorn genom fönstret. Jag gjorde inte det, andas, igonera, gå vidarte, glöm, andas, ignorera.. ignorera.. igonera den som blossar upp i bröstet på dig, andas... Ibland förstår jag inte meningen med allt, men vem har någonsin sagt att man borde det? Hela samhället är uppbyggt på gissningar, människor i allmänhet är hemlighetsmakare och jag skulle kunna bli vansinnig på alla de många frågor som de finns så få svar på. Men acceptera, andas, ignorera.. Det är lugnt. Bara när jag ler så möter jag leende människor.

Lose your head.

Jag skirver om mycket sorligt, om allt det som jag finner ledsamt och egentligen är det inte ett dugg roligt att läsa. Varför skriver man aldrig om de bra sakerna? ..Inte det man behöver ha ur sig kanske? Jag försökte mig på att äta en bulle till frukost, vilket inte alls gick ett dugg bra. Att öppna munnen är plågsamt, att behöva tugga är olidligt. Jag har dessutom hunnit med en utskällning såhär på morgonkvisten, Inte jag som stod för gapandet och jag känner mig faktiskt lite illa beröd även om jag inte borde. Samt att jag vaknade upp imorse och upptäckte till min förvåning att jag inte alls packat ner mitt smink, suveränt. Återigen det här med dagarna, packade jag inte ner det precis? Känns som om det blir en bra dag idag hörrni?

She ain't gonna be able to love you like I will..

Vad gör jag här? Gick jag inte nyss hem? Känns som om man aldrig kommer härifrån och dagarna blandas samma till en och man vet inte vilken dag man gjorde vad på. Hälsade jag på dig idag, eller var det igår? Det känns jobbigt, samma avsked till barnen, samma känsla. Jag vill bara vara hemma. Bara vara. Igår var jag så trött att jag hade svårt att hålla ögonen öppna tillochmed när jag cyklade. Det blev trots allt sent i säng, jag höll mig sysselsatt för att slippa sitta och nicka till i soffan som jag gjort till en dålig ovana. Jag tog en snabbis inom apoteket innan jobb, men hittade inget vettigt. Förutom Ginseng, det stod att det skulle hjälpa mot trötthet och svaghetskänsla. Precis så känner jag mig, svag. Undra om det hjälper eller bara är hokuspokus? Jag struntade i det, 250 pix och så kanske inte det funkar? kan nog ha roligare för det.

När jag tänker tillbaka för bara ett kort tag sen så kan jag känna mig lite ledsen över det. Ledsen att det inte finns mer och jag inte vet varför. Jag förstår att tiden flyttar sig och med den även människor. Men varför försvinner de ur ens liv utan anledning? Eller anledningen finns säkert, men varför kan ingen delge mig om den? Varför undviker man att svara på frågor som känns jobbiga? Så har man det ur sig och ur världen sen? Jag är inte den som pushar, jag gillar inte pushande människor då jag vet hur jag själv är. Men hur kan man gå från det ena till det andra utan minsta samvetskval? Jag undrar vad som rör sig i folks huvuden.

Av någon underlig anledning har jag sjukt svårt att gapa. Blir yr av att behöva stoppa något i munnen då det gör kopiöst ont att dela på käkarna. Samt min fina huvudvärk som inte släpper mig blir detta en mycket märklig blandning av smärta. Härligt, underbart, verkligen. Jag älskar mitt liv!

Lovley.

Vet inte vart jag ska börja. Allt för länge sen och hur ska man förklara? Jag blir sårad och sårar, jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli rätt och ingen vill förklara för mig vad jag uppenbarligen gör för fel. Det enda jag får är tystnad. Jag hatar det, jag hatar det mer än ord som sårar. Tystanaden säger mer än tusen ord och är långt mer plågsam än om någon skulle ge mig en förklaring. Men jag bryr mig inte, jag försöker inte göra det iallafall. Jag har det bästa, jag ska nå mina mål jag satt upp för mig själv och struntar i resten. Människor innebär problem, jag är en av dem.