Vi är inte såna som i slutet får varann

Idag var jag och fikade med mina kära vänner jj & jojo. Trevligt :) Väntas utgång på lördag samt att lilla nix blir hela 1 år! Det firas förstås både fredag och lördag. Kommer nog bli kul! Så klart hade numera "Kinestina" kameran med sig, blev några stiliga foto på homiesarna!






Var även hos mormor en sväng i söndags och då blev det ikea, bauhaus & såklart biltema! :)
Fick med mig en stol hem till jolls, lite muggar, glas, tallrikar och lite annat. Behövdes!
Fick även en del kort på familjen, dock verkade det inte så uppskattat? Eftersom jag tydligen ser precis ut som en kines med kameran runt halsen!













Nej, nu ska jag försöka gå ut en runda så jag kan bli av med denna förfärliga huvudvärken! Huvudvärk och barn går inte att ihop..



Men dansen tog slut och vart skulle dom gå?

Ibland, blir jag så himla trött på mig själv. Ställde om klockan på mobilen igår, eftersom det stod att man ska göra det manuellt! Men, tydligen har den själv också ställt om sig inatt när jag låg säkerligen och snarkade, dreglade och allt annat konstigt så när jag kom ner här imorse upptäckte jag till min förvåning att jag var en timme för tidigt. suck.

vad gör man? hade ingen speciell lust att gå upp igen så fick bli lite facebook och annat, dock inte så kul klockan sex på morgonen! jaja, nu kan jag ta det lungt iallafall, det får bli en och en annan energidryck påvägen hem sen. suck ..

Jag ramlar dåliga gatan fram..

Åh, lördag lördag, och jag sitter på jobb? jovisst. Skulle hellre vara någonannanstans, det måste jag medge. Jag vet precis vart jag allra helst skulle vilja befinna mig nu och inte är det på contan iallafall! :)
Nu har jag minsann lagt upp bilderna på lilla kalaset. åhh.. om ni skulle se mig nu så är mina kinder blossande röda. Vad man kan göra bort sig? Men, jag fyllde faktiskt 20 så får allt skylla på det :) Tillochmed genom telefonen innan kände jag hur mycket jag skämdes över mig själv, det var många år sen jag vakande upp en söndag så full av ångest. Inte först förstås, mysig morgon hade jag men när jag kom ner till lokalen för att städa, ojoj..

Imorgon blir det antagligen Ikea med mormor, får se hur det går. Så länge hon inte är hungrig så kanske vi kan få något gjort och tittat på lite saker ! Ska bli kul, dock att jag inte har råd egentligen men det kan i varjefall vara kul att kolla.
Jaha, nu ska vi snart ställa om klockorna, tur att andra påminner mig om det för jag hade ingen aning. :)

Alltså, det enda jag gör här på hotellet känns det som, iallafall idag, är äter. Här finns allt och det är så lätt tillgängligt, väldigt frustrerande men väldigt gott! Måste försöka hålla igen lite, behöver ju inte gå upp alla kilon jag nyss gått ner.

Nej, om jag skulle gå och bli färdig med tvätten för att sen gå upp och lägga mig?



Min makeover, med en monster förstås! :)

..för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med

Min lilla älskade jolls fick sterin på sig för sen stund sen, min lilla flicka blev så fruktansvärt ledsen att hon tillslut somnade av utmattning i mitt knä, :(
Det är jobbigt när man inte kan förklara, när hon inte förstår att det bara tar en liten stund sen är det onda över, då är det som bortblåst och man kan fortsätta med att köra runt lilla dockan i vagenen igen och världen är bra!

Jaha, då var det dags för ännu en lördag på hotellet som man ska spendera ensam. Börjar vid åtta och sen ska jag sitta där och uggla tills elva och sen upp och nanna. Känner att jag behöver en hel natts sömn för en gångs skull.. Men det blir det väl inte som vanligt.

Varför har vi denna fascination över feta människor? Varför tycker vi det är kul att följa ett gäng hoppande tjockisar som dryper av fett och flåsar som ett helt kompani? Varför överhuvudtaget fascination över saker som är annorlunda? Varför stirrar vi, pekar och viskar elaka saker om människor som som inte passar in i mallen? Jag kan erkänna, jag gör det med. Men varför? Vi borde vara glada över människor som vågar, som har modet att klä sig precis som de vill trots blickar och hänsynslösa ord. För jag skulle kanske inte våga och kanske inte du heller? Jag om någon vet hur det är när det viskas om en, attt vara 17 år och gravid är ett hett ämne som tydligen många har något att tycka till om. Men det är så jävla underligt, att man inte kan vara precis den man vill vara när året trots allt är 2010!



<3

Varit ute nästan hela dagen med flickorna, först ett par timmar på innergården och sen en runda om i skogen & lekplatsen! Så nu är jag slut, måste dock städa och flickorna verkar inte ett dugg trötta trots att vi ätit middag och badat, dom slockar väl snart.

Världens bästa flickor<3





















<3



You break my heart

åh åh åh, Fredags idag. Vad gör man? ska snart ut i soliga skåne med kameran runt halsen och barnen runt benen. Kan det bli bättre?
Ingen som vill komma och hålla mig sällskap över en flaska vin och kanske lite kyckling gryta ikväll? Kan bli bra det med, :)
Känner mig lycklig, trots vissa störningar idag så känns dagen bra. Har gjort mitt första besök på systmet och det känns härligt att äntligen kunna handla själv och slippa be alla andra.


Dom säger ärlighet varar längst, Jag önskar att det alltid kunde va så enkelt.
Men jag är en jävel på att trassla till, Jag erkänner det nu men det är knappt jag vill..








som frestar dom flesta

The sun is shining & i love my new camera..























jag vet att du vill

åh, jag är så trött och har en sån otrolig hemlängtan just nu, har varit borta sen i fredags, förutom en liten avstickare hemma under söndagskvällen och natten. Resten har jag förberett, hackat, fixat, donat & jobbat. Mitt huvud är tungt och nu vill jag bara hem till min egna säng och krama om mina små flickor!
Hade kalas i lördags då, ja vad ska man säga? Hel galet? Totalt utflippat? Finns kanske inga ord för det, bilder kommer om ni inte tror mig. Dom som var där vet iallafall..
Men, jag fyllde trots allt 20 så människor kan säga att jag gjorde bort mig, var alldeles för full för mig själv och bla bla bla, jag fyllde 20 och hade all rätt! Det var lyckat ivarjefall!
Så ja, nu sitter jag här på hotellt och väntar ut mina restaurang gäster för att snart gå upp och sova. Ska bli skönt, och imorgon är en stor dag!
Godnatt!




..

den som smittat mig med detta horribla viruset borde ha pisk nu, måtte kanjang bli min räddning!

less pressure, more pleasure!

Det är så fruktansvärt synd om mig för jag är så fruktansvärt sjuk, närpå döende! Åh min kropp klarar inte bakterier, sjukdom och annat liknande, jag är aldrig sjuk och när jag väl är det så bryter allt ut på en gång. åhhhhh vad syyyyynd det är om mig!
Hur ska jag fixa lördagen när jag mår som ett russin i bur?
Inte nog med att jag låter som en uppstoppad anka när jag pratar, jag blir dessutom otroligt tankspridd! Gick till affären innan, för att handla sköljmedel. Tror ni jag hade det med mig när jag kom hem? nej. självklart inte. För det glömde Tina, det enda hon skulle egentligen köpa glömde hon! Inte nog med det, jag handlade en massa pålägg, men inget bröd! okej? Vad ska jag med pålägg till om jag inte har något att lägga det på? Sen när jag brett en macka till nikky så blev jag av med den, kunde inte hitta den någonstans. Hittade den tillslut ute i hallen, hel sjukt. Jag blir totalt borta när jag är ur form, hur kan man tappa bort en macka man nyss brett?

Har en massa att göra och packa ikväll men har ingen alls lust, är total täppt i näsan och ser ut som rudolf antagligen, känner mig febrig och mitt huvud väger ungefär 20 kilo. En sprängande huvudvärk är som pricken över iet! Ska upp och ta mig till jobbet imorgon, det kan bli intressant..

Igår fick jag minsann en "makeover" av jj&jojo, tack så jätte mycket säger jag bara! Blev supernöjd! Mina ögonbryn blev jätte bra, klippningen skitfin, färgen underbar! Det behövde jag verkligen, tur man har världens bästa vänner som vet vad man behöver!

vill du pussas så kan vi pussas

åh, nu har jag städat en del av all min röra! Ivarjefall plöjt igenom mitt berg av disk som jag gått och sneglat på en bra tid men absolut inte orkat röra. Insåg också att jag dödat min "garderobs blomma" som tydligen ska vara omöjliga att ha ihjäl? Jag har haft min ett halvår typ och där ligger bara massa gamla löv i en hög i krukan! Braa Tina, bra!
Har två små flickor som är ovanligt gnälliga ikväll och som jag inte alls har lust att lyssna på, så nu får dom minsann gå och lägga sig!


hoppas jag också blir insläppt i himlen för ingen är perfekt

Har varit ute på härlig promenad med kidsen, lina & maya, mycket trevligt! solen är fantastisk, helt sjuk på så bra humör man bli av att få ett par strålar i ansiktet? Det värmer enda in i själen!
Nu sitter jag här med min monster och laddar inför städning, orkar egntligen inte men måste, resten av veckan har jag ingen tid. Redan tisdag idag och imorgon blir det jobb, ska eventuellt in lite tidigare och upp i salongen hos joanna, kan bli kul =)
Funderar över lördagen, vad man kan hitta på för något.. Får fundera en stund till på det!
Denna gånger ska jag vara stark, inte en naiv liten flicka som inte vet mitt eget bästa.


ramlar du så ramlar jag åt samma håll

Läste nyss mitt förra inlägg, jag låter hopplös! Något tragiskt vilar över mig och jag borde ändra på det, bums! Har ju faktiskt en del att se fram emot, en gorgeous klänning påväg och förhoppningsvis en magiskt lördag. Vi får väl se..
Lina & lilla maya var nyss här och testade lite kläder inför lördagen, maya är bedårande och en liten mammagris =) Om ändå mina barn vore så lugna och stilla?


några pics från i fredags!



what goes around ..

Precis som mitt sinne så är mitt hem i en endaste röra, och jag har ingen lust eller ork att göra något åt saken. 
Jag har mycket i mitt liv, mycket bagage eller vad man nu skulle kunna säga, men vad gör det? jag är väl ändå jag? kanske inte, allt känns så rörigt och jag önskar att saker vore annorlunda.

Varit ute en sväng idag, solen lurade mig att tro att det var varmt och istället var det isande kallt i varenda skugga plus att det blåste ovanpå det. Jolls tyckte nog det var skönt att röra på sig lite ivarjefall.

Mitt tangentbord ger upp piece by piece. Började med att det inte gick att göra stora bokstäver förutom med caps, sen fortsatte det med "kolon" eller vad det heter? och nu har punkten gett upp, tror det är dags att strax skaffa nytt? Väldigt väldigt irriterande måste jag säga.. "skärmtangentbordet" är inget vidare!

Girlnight i fredags, myckety trevligt. Skulle gärna visa en bild eller två om det inte vore för att mitt internet är slöare än en snigel ..





det är här du kliver av,,

Söndag, full av känslor! Har ett konstigt humör, allt går i vågor & jag vet exakt vad det beror på. Jag vill absolut inte erkänna det, inte ens för mig själv. Patetiskt, kanske - men sant. Den dystra sanningen, jag förnekar och ljuger för mig själv, för det är inte såhär det skulle bli, förväntade mig inte det av mig själv. Men jag har vetat om det men blånekat, ofcourse.

Veckan har varit full av aktiviteter, är stolt över mig själv som skrapade ihop 2 par skor för 200, ett par jeans för 59 och en ursnygg tröja för 149 i malmö,  visserligen inte alls det jag skulle ha men jag behövde det. Om inte för att jag behövde kläder så för min egna skull, jag undrar varför man får känslan av att vara lycklig när man unnar sig själv något?

Lördagen närmar sig och jag kan inte mer än att känna mig glad, ha ett leende på läpparna och hoppas på det bästa .

är jag den enda som är vilsen?

Jag vet, jag är nästan helt säker på att det är något denna vecka som händer som jag totalt glömt bort. Det är precis som en kittlande tanke långt bak i huvudet som inte vill försvinna, något är det som jag måste komma ihåg men som jag inte alls kan komma på. Det är otroligt jobbigt och jag känner mig orolig i sinnet, känner på mig att det var något viktigt men har inte en susning om vad det kan va.

På bättre humör och min löjliga trötthet är som bortblåst! Har gått som i ett moln hela dagen och känt mig dimmig i ögonen. Men vips så var det borta likaså mitt otroliga humör. Ska snart slänga mig i duschen och faktiskt sova, klockan är ställd på fem imorgonbitti och känner att jag nog måste ta vara på timmarna så att jag orkar dagen. Först blir det lite tacogratäng =)


I'm a real big sinner..

..............

Jag är så irriterad, så jävla trött och förbannat irriterad på allt. Mitt huvud känns som om det skulle kunna väga 20kilo och mina ögonlock är sömndruckna. Jag vill bara sova men kan inte, vill dra täcket över huvudet och inte vakna igen. Är trött på att vara så förbannat jävla snäll mot alla jävla idioter hela jävla tiden men aldrig kan man få något tillbaka. Man ska ställa upp, vara till förfogande alltid och ändå kan människor inte lägga en krona för mycket på mig. Jag vill leta mig vidare, vill inte vara fast i detta och är så trött på livet. Trött på allt som just nu rör mig, inget är säkert och jag vet inte var jag har människor och vad deras avsikter är.
Jag vill bara sova, försvinna för ett tag och glömma. Glömma bort alla jävla problem och all ångest.

Jävla skitdag....

vila i frid

vila i frid, hoppas du får det bättre nu!


Var hos corre igår, trevligt =) såg hollywood fruarna, vilket liv dom lever alltså. Inte konstigt att dom ser så bra ut när dom har pengar upp över öronen, inga bekymmer mer än att deras läppstift ska sluta säljas. Hade gett mycket för att enbart ha de bekymmren.

Nej, nu ska jag slänga in mig i duschen för att sedan åka och fika med familjen.. Kan bli jobbigt =(

"Hej snarkis"

Redan innan tio imorse hade jag dammsugat köket två gånger - En helt vanlig måndag alltså! ...
Jag försökte fånga ett par minuter med stängda ögonlock men det resultera mest i huvudvärk. Nu är middagen, eller lunch kanske man ska säga, äten och nu blir det väl mest plock..

Jag är en såndär ältare. Kan älta saker ganska länge och släpper liksom inte det - en helt vanlig kvinna alltså. Men ibland känner tillochmed jag att salvan som just for ur min mun var lite väl, lite väl gammalt groll. Saker man redan gått igenom och slutfört! Själv blir jag ju naturligtvis irriterad på människor som ältar, liksom vafan gå vidare? Men jag har svårt för det själv. Men jag känner faktikskt att jag börjat släppa saker och att inte älta så jävla mycket. Men jag gör det fortfarande och kommer alltid att göra antagligen. Prata är en sak jag också är väldigt bra på, både väldigt högt och väldigt fort. Känner att jag borde försöka dra ner på det, för det verkar vara många som uppmärksammat det? plus min snarkade? haha. ..

..vi vände blad

söndag, en helt vanlig söndag. dock är jag ovanligt uttråkad och irriterad och därför har det urartat i aggressiv städning. resultatet är underbart och jag är nöjd med mig själv. nu ska jag bara orka lyfta på min lilla rumpa och bege mig till coop för att inhandla middag.

Ibland undrar jag om vissa personer är totalt tröga? självklart är ju många det, men hur kan man först be om ursäkt för ohövligt och sårande beteende och sen några timmar senare låtsas som inget och fortsätta? otroligt att du tror att jag är så naiv. suck.

I'm a real big sinner

Helgen har varit bra, det har legat ett moln av irritation över mitt huvud hela helgen, fruktansvärt lätt har det varit att få mig på dåligt humör tyvärr. Men den har varit händelerik och det har varit skönt att slappna av. Tjejkväll i fredags, härligt att snacka lite skit! Utgång igår, var trevligt men kände att jag väl direkt inte passade in i sällskapet. Idag har jag storstädning, vädret är fööör jävla härligt och jag vädrar ut!
Tur att jag snarkar&snackar, tar en jävla plats och sover som en sten så att det finns något att skratta åt.




Cuz I'm bloody fucking nuts

Wake up in the morning feeling like Winehouse

I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss my butt
Cuz I'm bloody fucking nuts
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Woow wa oh oh, Woow wa oh oh

köper allt som inte kan köpas för pengar..

Fredag, igen! Dagarna går verkligen fort, hinner inte med att tänka. Denna vecka har varit givande, jag har fått massor gjort och tjänat en hacka med minsann. Jag känner mig starkare och mår en smula bättre. Solen skiner och livet går åt rätt håll för engångsskull..
Igår hade jag bara en olustig känsla, blev lite irriterad och vips så kan dagen vara lite förstörd. Men var på jobb och fick inte chansen att tänka så mycket, good for me.
Imorse blev jag väckt av att jolls kastade ett äpple i huvudet på mig..... Och när jag fattade vad det i helsike var som hände så tittade jag på henne, där står hon med världens största smile och säger "macka"!! pekar på köket och drar i täcket.. Man kan ju inte mer än att själv le..


Liten jollan i somras..

kära lilla tös

Ibland är min lilla jolly alldeles underbar. När jag stod i köket nyss kom hon till mig med en tom våtservetters paket, säger "kasta" till mig, alltså att jag ska slänga den och jag tog den men visste att för ca 5 minuter sen var den full. Så jag frågar min lilla tös vart alla tog vägen? Då tittar hon upp mig mig, överlycklig, och säger "gikki!", hennes smeknamn på sin lillasyster. Hon springer före mig in och pekar, och där sitter stackars nikky, men ungefär 50 våtservetter på huvudet och resten runt omkring sig och ser helt förvirrad ut..

du betalar, njuter, skriker..

Det blev nattligt arbete igår, kände mig ensam och förvirrad. Undra nu var allt det komifrån?
Var hos pappa&pia innan på kvällen, käkade lite, klippte lite och skrattade en massa. Det var sjukt länge sen jag satte saxen i någons hår men alla tre var otroligt nöjda och det kändes bra, och jag behövde cashen.

Idag har jag gjort något jag aldrig mer trodde jag skulle behöva göra igen. Jobbigt och på något sätt förnedrande, för jag vet att jag kan och nu vet jag vad mitt mål är i livet, att aldrig behöva gå dit mer.
Vad händer i helgen då? För jag har inte en aning, min lediga helg men verkar som om ingen ska göra något? Tragiskt..

Som vanligt 24/7 är mina känslor i ett virrvarr, blir osäker på människor och deras avsikter. Ibland tror jag att allt bara är en stor konspiration mot mig och att de flesta är ute efter att göra mig illa, att skratta åt mig bakom ryggen och smutsa ner mitt namn. Men jag vet inte, det är väl bara jag som har spöken i huvudet, lite paranoid. Jag vet att jag är dåligt på ironi, kanske inte att vara ironisk men att förstå när någon är det mot mig. Är människor seriösa eller är de ironiska? Svårt att veta, eftersom jag verkar vara lättlurad?


Detta är svårt att förklara, kanske inte bara min vanliga vardag?

<3











Det kändes nästan överflödigt att använda rösten..

Ditt horoskop för vecka 9

03. mars 2010

 

Vädurens planet - mars - saktar långsamt in och stannar upp för att vända direkt under nästa vecka. Därmed känns det också som om du inte kommer någonvart, och att ingenting går framåt, även om du har lagt ner ett betydande arbete. Ett konstant tryck byggs upp där du måste ta ställning till sådant som har rötter långt bakåt i tiden - särskilt i förbindelse med barn och kärleksrelationer. Du har dock inget att oroa dig för - saker och ting utvecklas till det bästa, i synnerhet i kärlekslivet. Har du väntat på något kommer du att upptäcka att det har varit väl värt väntan. Kärlek kommer till dig utan någon större ansträngning från din sida.

fuckar upp ditt organiserade liv..

Solen skiner idag igen, underbart. Får en försmak över vår och sommar och jag längtar så det gör ont i kroppen. Idag ska jag avsluta det sista på min lista, borde ha gjort det igår men jag kände att jag faktiskt kunde unna mig en kaffe på snuggles efter hårt arbete! Jag behövde verkligen prata ut om det också, gjort ett fruktansvärt misstag i lördags och jag kommer ångra det länge. Den känslan, som jag aldrig förut känt, gav mig avsmak på precis allt och jag kände mig så borta. Behövde prata av mig med en människa som förstår. Jag har verkligen insett att jag behöver ändra mig, behöver ändra sättet jag ser på mig själv.





Ingen skatt till regeringen, tar det svart på parkeringen..

Någonstans där finns våran plats..

3 ggr på en dag, hur stora är oddsen?



.."ibland så skippar vi snacket, vi bara vet vad vi vill,"

sociala arvet får rätt igen..

Klockan är tjugo över elva och jag har redan strukit 5 saker på min lista. Jag är efftektiv idag och jag kände redan imorse att detta skulle bli en bra idag, nu ska jag ta tåget till ystad och fixa resten. Just nu är jag övertygad om att jag kan göra allt, känner mig sporrad och motiverad. Jag ska fixa detta, göra det till mitt förflutna..


"för Hon var bäst, försök öveträffa det ye"..


long time ago..

Flyger iväg som ett pappers flygplan..

".. som bästa vänner som tagit det till nästa level"..




vi bara vet vad vi vill

"Det gäller att kunna ha tålamod under dagens tidigaste timmar, men efterhand märker du hur det blir enklare att få saker och ting gjorda. En diplomatisk inställning fungerar bäst."

Mitt horoskop för dagen. Slog upp mina blåa ögon imorse, allt kändes bättre och idag gäller det. Idag ska jag ordna och fixa, det ska lösa sig. Ny energi och nu ger jag inte upp. Vädret ser ut att också ha en bra dag, det stärker avsevärt. wish me luck!



"tar de på faktura
tar de i natura
betalar med en tjuga"

24 dagar kvar till systemet

Kärlek vid sista ögonkastet...





Just nu när jag sitter här, önskar jag att jag kunde vara 14 år igen. Jag kunde omöjligt tro att jag skulle ställas inför sådan här saker då, hade jag vetat hade jag valt annorlunda. Jag borde förstått, borde insett vad jag gav mig in på men jag var naiv, det är jag fortfarande. Jag måste ta tag i detta nu, göra det till mitt förflutna och låta det glömmas bort. Jag har lärt mig en läxa och troligtvis kommer jag göra ett stort misstag nu, men jag har inget val. Trots råd från en människa som är rädd om mig så tänker jag göra det. Finns inga alternativ länge..


"Känner ingen ånger, känner hur det bränner inom mig.. "

Måndag!

Ännu en ny måndagmorgon som rullar förbi, det blir så konstigt uppenbart när man skriver om det så ofta som en gång i veckan. Igår hade jag en del att fundera så men jag sköt på det eftersom det var söndag och man ändå praktiskt taget blir handlingsförlamad. Men självklart kom tankarna när jag skulle sova. Jag var dödligt trött innan jag gick och la mig men när jag väl låg där i mörkret för mig själv så kommer allt som vanligt. Jag funderade på hur allt såg ut omkring mig, och som jag sa till joanna i lördags så har jag många pinnar i brasan, eller bollar i luften, vad man nu väljer att kalla det. Jag gillar det inte, jag gillar inte känslan av att jag så lätt tappar bort mig själv i allt detta. Så nu har jag bestämt mig, alla mina bollar i luften kommer ändå falla ner till marken och pinnarna i brasan att brinna upp, för dom leder ingenstans. Det finns ingen mening med att fortsätta för det är lösa trådar ändå, jag tror inte jag blir mindre knäpp i huvudet utan snarare mer om jag fortsätter.
Nog om det, jag har en massa andra beslut att fatta men jag vill inte. Idag måste jag verkligen göra det, men jag behöver prata med någon men ingen verkar vilja umgås med mig idag. Måste prata med pappa, han brukar komma med förnuftiga kommentarer. Jag har sån ångest om hur jag ska göra, att jag knappt står ut och jag vill så mycket men har inga resurser till något. Det känns dödsdömt för mig och jag har egentligen bara en sak att välja på, men jag är inte säker på att jag vill längre?