Jag hoppar ifall du sviker mig..

Idag har fina Sara varit här och hjälpt mig med håret, såg inte alls så lycklig ut och hade nog gärna satt saxen i det och gett det en rejäl omgång, men inte denna gången inte! Försöker få tjejerna att sova en stund, ikväll ska vi fira pappa på LiteMer och planen ser ut som så att tjejerna ska få följa med. Men eftersom klockan hinner bli åtta innan vi ska vara där så är det rätt så sent, men om de sover en sväng nu så kanske det kan gå ihop! Vi får se, jag vill gärna ha med dom om det går, alltid roligt att vara på kalas ju!
Med korten på handen så ångrar jag en del beslut den senaste veckan, kan dock inte göra det ogjort och antar att jag helt enkelt får lära mig av detta. Jag borde vetat bättre, nästa gång så släpper jag inte på mig själv så fort. Nu ska jag se om jag kan få något i mig, jag måste verkligen sluta med detta. Har inte en tröja som passar längre, skäpning Tina. Ryck upp dig ur hålet du fastnat i, borsta av dig och gå vidare?

Life?

Idag känner jag mig motsträvig till allt, jag vill helt enkelt inte idag. Ingenting, mätt på livet. eller? Allting står mig upp i halsen just nu, trött på människor som antingen tar livet för seriöst för ens eget bästa, eller dom som bara tror att allt är lattjolajban & leker herre på täppan. Dessutom gick jag ifrån jobbet imorse men ska dit igen, till råga på allt så ska jag lära upp en ny tjej. Känner inte mig ett dugg sällskaplig idag och känner inte för att ha någon bredvid mig. Fanfanfan, vill bara skrika, svära och bära mig åt. Jag vill inte mer, tycker inte alls om att känna mig så här maktlös & bitter. Inte på samma plan va? Nej, verkligen inte. Jag skulle aldrig sjunka så lågt.

Lucky13

Idag pirrar det i hela kroppen av längtan, för mina tjejer kommer faktiskt hem idag!! Det har varit en turbulent vecka, de som varit inblandade vet vad jag gått igenom. Inte bara saknaden efter mina barn, en jäkla massa annat också som kände sig tvunget att bubbla upp till ytan och sparka på mig medan jag redan låg ner.
Men så är det väl med allt? Har det väl börjat så bara öser det på, lika bra att få det avklarat.
Just ni sitter jag på jobb och försöker tvinga ner kaffet, syster kom med pizza igår och jag känner mig fortfarande mätt. Skönt att jag fick ner något iallafall, kanske börjar den hemska veckan nå sitt slut trots allt?
Idag har jag också sju stycken hela gäster att utfodra, dessutom är vi 3 personer inne för att klara av den hårda pressen (?). Lite små lustigt att man blir lämnad själv med 70 gäster en lördagskväll men är 3 man på 7 gäster? Ja, just nu längtar jag bara efter att få gå hem och vänta på att flickorna ska komma, hoppas dom saknat sin mamma lika mycket som jag saknat dom, antagligen inte och tur är väl det!

Rädda joppe!

Maten i magen knorrar med sin frånvaro, de få saltapinnarna jag slängde ner innan jag gick hemirfrån räckte inte långt. Två koppar kaffe i solen hjälpte inte heller, känner ingen lust att äta men jag borde verkligen försöka få ner något. Maten här på jobb känns inte ett dugg frestande, jag antar att jag är så illa tvungen.
Hatar att må på detta viset ..


Snart kommer flickorna hem, jag längtar oerhört ..

Never enough for you.

Vissa dagar ser jag inte meningen med att stiga upp ur sängen. Idag är en sådan dag, då jag bara känner mig otillräcklig men samtidigt överflödig. Varför i hela världen var du tvungen att få mig att känna såhär? ..igen. Jag räcker aldrig till, alltid är där några fel & brister som folk ständigt måste peka på. Jag har fått nog, det står mig upp i halsen. Jag vill inte mer..

The way to go.

Det var ett par dagar sen jag skrev något sist, mycket känslor i omlopp och jag har bara hållt allt för mig själv precis som vanligt. Lättast så, man slipper möta allt och slipper skammen. Igår var en mycket lång dag, det var mysigt med en massa prat med pappa, nervöst inför vad som komma skulle och knäckande påvägen hem. Trots att jag vet att de har det bra, så känns det inte helt okej för mig. Jag antar att jag måste vänja mig, acceptera att detta är något bra och man kan inte vara självisk. Men det är jobbigt, dom har varit mina alldeles egna änglar för så lång tid. Jag saknar verkligen dom och känner hur tårarna trycker innanför ögonen när jag tänker på det.
Att komma hem igår och stoppa nycklen i låset samt mötas av en tom lägenhet gjorde att tårarna tog överhanden och jag gick och la mig mycket ledsen. Idag känns det lite bättre, idag ska jag till jobb och förhoppningsvis ägna tankarna åt annat så att tiden går fort.
Jag låg och drog mig fram till elva i sängen med en bok, sen har jag faktiskt hunnit med både jysk och willys och snart ska jag till jobb. Underbart väder ute och jag vill bara spola fram till imorgon nu, ikväll ska jag även rycka in i resaurangen och får lite hjälp med receptionen under ett par timmar, kan vara trevligt för omväxlingensskull. Om man skulle vila ögonen ett par minuter?

sudda ut de skarpa linjerna.

Spenderat två nätter på soffan, jag känner mig orolig och har svårt att sova. Det gör nu att jag vaknar upp idag med en mycket stel kropp och det får mig att undra vad som körde över mig inatt? Idag ska jag även jobba, ett riktigt glidar pass, endast sex timmar och utan natt. Känner mig dock ändå stressad eftersom jag har tusen saker att fixa till imorgon. Tjejerna ska till dagis, känner inte alls för att gå dit, tanterna är väl fortfarande sura på mig. Dom blir iallafall hämtade av moster och slipper vara där särskilt länge. Nu borde jag verkligen stiga upp ur min grop i soffan och engagera mig så jag slipper stressa. Känner inte alls för något just nu ..  Tur att mina tjejer är så fantasitska och får mig på så gott humör <3

Igår hittade vi på en massa iallafall. Vi skruvade ihop deras balanscyklar (som de egentligen inte skulle få förrän söndag) Vi mötte upp fina cornelia i vårsolen, gick och handlade fika och spenderade några timmar på lekplatsen. Blev även en kort runda på stan sen begav vi oss hem. Då kom Isabell och passade tjejerna och jag åkte med Pia och storhandlade. Fick tag i en fantastisk spegel som står fint i mitt rum. Sen när jag kom hem satt mamma och mormor här, jag slängde ihop lite mat och vi fick sällskap en stund. Sen åkte dom hem och det var dags för tjejerna att hoppa i säng. Bestämde mig själv även för att sova, försöka fly allt inne i huvudet genom sömn, vilket inte alls gick så bra som jag trodde.

Onsdag.

Efter att ha stigit innanför dörrarna så höll jag mig samlad och undvek repan. Undvikit människor hela dagen i rädsla av att den där kokande känslan återigen ska bubbla upp inom mig. Blir lite rädd för mig själv emellanåt. Efter att folket gått hem och nästintill ensam som jag blev så urartade detta ansträngande i total trötthet. Kände mig som en geléråtta och fick trötthets-fniss. Inte nog med det, fick kämpa mig igenom pyttipannan men tillslut stod det mig så långt upp i halsen att jag inte fixade det, jag får gå hungrig helt enkelt. Nu är två konferans-salar städade och jag har ett tvättberg att vika, dum som jag var satte jag mig ner, farligt när man är så där urtrött. Nu har jag lite svårt att resa mig upp, ska bara hälla ner kaffet sen så kanske, kanske ..


<3

I want the world to see.

Jag hade en fantastiskt morgon igår, dagen spenderade jag lycklig i min egna bubbla och sen satte man foten innanför dörrarna på jobb, där ungefär gick resterande dagen åt skogen. Börjar med att jag blir totalt överrumplad av en ny tjej som jag tydligen ska vara handledare för, vilket jag definitivt inte känner någon lust till dessutom är jag trött på att allt som ingen annan vill ta i med tång dumpas på mig. Den förvirrade känslan började avta och tillslut kände jag hur det kokar inom mig. Egentligen är det dumt, men jag kände mig orättvist behndlad och uppskattar inte när folk bestämmer sånt här bakom min rygg utan att jag ens syl i vädret. Min åsikt räknas inte och självklart är det lättare att inte fråga eftersom då kan man inte få ett nej. Jag är trött på att stressa igenom mina pass för att jag har så himla mycket att göra medan vissa slipper undan och glider omkring på en räkmacka som om de vore kungen. Andra ska göra mer än den tredje, jag kunde inte hålla mig från att bli rasande när jag fick denna nyhet. Det har fallit på min lott, precis som de mesta.

Jag har gått vidare och hoppas att jag kan gå tillbaka dit idag och vara samlad, jag har ju fortfarande inte blivit av med något av de alla mina uppgifter men det räknade jag inte heller med. Jag hoppas bara i fortsättningen att de tänker sig för innan de dumpar över det på mig, jag kan faktiskt inte göra allt.
Annars mår ju riktigt bra just nu, jag vet vem jag har att tacka det för <3

Lördag!

En mysig morgon med den yngsta av mina fina döttrar. Nikky kom och kröp upp i sängen vid sex imorse, låg och väntade på att jag skulle vakna så vid halv åtta låg vi och busade. Idag är hon på gott humör, väldigt busig och lika rufsig i håret som vanligt. Jollan sover fortfarande, inget ovanligt!
Idag blir det jobb, känns som om det var längesen jag var där. Så det känns faktiskt helt okej, solen skiner dessutom och från mitt fönster på tredje våningen så ser det ut som om det inte blåser fullt så mycket. Kan ju dock ha fel. Jag hoppas iallfall på det, så att jag kan ta cyklen idag. Nu ska jag dricka mitt kaffe & mysa med niks en stund till. Vem vet, kanske där trillar in ett fint sms idag också?

Fredags mys <3

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig, men väldigt bra ändå. Skulle egentligen gå och bada, men flickorna hade en otroligt kinkig period där mitt på dagen och ville inte alls, vi gick istället ner en sväng på stan för att leta upp ett par nya gympadojjer. Förutom att hitta skor så hittade vi även Lina, Åsa & lilla Maya. Blev en runda på stan med dom, käka lunch på thai och vidare upp till rusta för att handla lite diverse. Förutom att det blåser sjukligt mycket idag, tillochmed så att takpannor gick i marken och bänkar på gågatan föll omkull så var det en myspys dag där vi även bestämde oss för att bli bättre på att ses. Sen även när jag kom hem så tog jag mod till mig och ringde det där jobbiga samtalet, nu känns allt mycket bättre. Nu sitter jag i soffan med två trötta tjejer brevid mig som stor shoppat lite saker att ha hos pappa. Nu blir det mys för hela slanten, imorgon ska de till dagis och jag till jobb. Förhoppningsvis har det slutat blåsa då, så att vi kan ta en cykeltur upp till dagis!
<3

Made up your mind.

Även denna dagen ser ut att bli en lång dag, dock är det bara morgon och man ska inte ta ut saker och ting i förskott. Niks är på ett jäkla humör idag och blir förbannad på både mig och jolls med jämna mellanrum. Emellanåt förstår jag inte ens vad det är hon vill, hon slänger sig helt enkelt på golvet i ren raseri om man råkar trampa på ett sätt som inte passar henne. Jag och jolls försöker vara tålmodiga, alla kan vi vakna på fel sida ibland.
Idag är planen att vi iallafall ska ta oss ut och inhandla nya skor och eventuellt vår jackor till tjejerna. Det behövs och hade varit bra att få gjort, passa på när man är ledig. Det bli kanske även en sväng på badet med Lukas, om niks vänder om till ett bättre humör förstås. Ska försöka sysselsätta mig idag så jag slipper tänka på vad det är som jag jämt gör fel, jag skulle bra gärna vilja veta. Eftersom ingen verkar vilja säga det till mig så blir det en massa grubblande, vilket inte alltid slutar som jag vill. Försöker mig på en upptagen dag, om inte annat fyller väl nikky ut den med sina sura miner, dom ska vi försöka råda bot på!
Frukost & kaffe, sen tar vi oss ut i regnet.

Se som du äcklas av mig.

Idag verkar vara en sådan dag att det inte spelar någon roll vad jag gör för det får ändå åt skogen. Jag känner mig ledsen och hade jag kunnat så hade jag nog spenderat dagen i sängen under mitt täcke. Jag vet vad det är som får mig att känna såhär och jag blir arg på mig själv när jag vet att jag ännu en gång slog hål på bubblan. Så himla jag, ska alltid strula till det. Trött på att göra det och just idag på att vara jag. För första gången på länge rullar tårarna ner för kinden, struntar i allt & går och lägger mig istället ..

Slå 2 för Tina

Fjärliarna i magen försvann lika fort som jag fick den där irriterande känslan när någon blir kort gentemot mig. Jag låtsas att jag inte bryr mig, trots att jag gör det. Just nu stör jag mig bara på att jag inte får svar.
Idag blir det jobb och ytterligare ett sånt kort pass som jag inte är van vid. Går till jobb och får lov att gå hem ikväll igen. Fast inte mig emot, nu ska jag bara orka resa mig från soffan också. Väldigt slö idag och somnade igår innan klockan slagit åtta men sen fick kroppen också utså mer än vanligt. Jag gjorde ett verkligt försök att hålla mig vaken men det var totalt omöjligt. Borde nog sätta på lite kaffe, så att jag piggnar till. Jag hoppas även att barnen gör det snart, för annars blir det inte fullt lika roligt.

Utkast: April 5, 2011

Finns det något värre än människor utan respons? Man frågar och frågar, man får svar men inte mycket mer än så. Jag har lust att säga "jomen jag mår också bra, tackar som frågar" men jag tror inte ironin skulle sjunka in.

Har minsann min alldeles egna praktikant här på jobb som jag bossar över, dessutom så ska jag lägga in om semester idag. Min alldeles första betalda semester, känns helt sjukt. Att ha semester på en sommar känns ännu märkligare, att ha den betald är ett plus i kanten förstås. Idag har jag ett väldigt kort pass dessutom, jobbar till evla och sen får jag minsann gå hem. Inte alltför ofta jag bara jobbar nio timmar. Sen tillbaka på en nästintill ledig dag och göra min inventering imorgon, mycket spännande. Kan dock komma på en massa andra mycket roligare sätt att spendera förmiddagen på.
Igår hade jag Cornelia på besök som även hjälpte mig en sväng att passa kidsen. Tauteringar är väldigt fascinerande dessutom måste man måla naglarna, annars kommer trollen och tar dom! Kanske har jag två nya alldeles snart?



Fjärilar i magen..

what is going on?

Karma plågar mig och mitt samvete gör inte saken bättre. Jag känner mig arg men samtidigt dum, borde bara gå vidare och glömma men alla små händelser som bara poppar upp mitt framför näsan på mig i tid & otid gör det inte lätt. Jäkligt irriterande och det gör mig på dåligt humör. Känner mig inte heller hundra och har inte fått i mig mer än vatten idag, jag känner inte för något. Jag borde ta mig samman och & sluta bry mig. Jag borde. Mycket jag borde. Jag märker direkt på mig själv när det blir för mycket, jag blir väldigt matt och tappar allt. Måste verkligen sysselsätta mig för att få detta ur huvudet.

Igår var nikkyflickans fördelesdag och trots att ingen av oss mådde så bra så blev det en fin dag. Jag slängde ihop lite tårta & det var mys hela dagen. Kalas blir det ju inte förrän senare, för båda mina fina tjejer <3

Den som inte bryr sig har makten.

I hate this feeling.

Jag bestämde mig för längesen när jag hade det väldigt tufft ett tag, då mycket skedde och hände runtomkring att jag aldrig ville tillbaka till den känslan, att jag aldrig mer i mitt liv skulle acceptera den eller acceptera en sån situation igen. Jag antar att jag får skylla mig själv, men nu har jag fått nog. Aldrig mer igen..

Igår var jag ute med folk från jobb, jag hade mycket trevligt. Det blev lite sent och tidigt idag så jag är faktiskt lite matt. Idag är det lördag vilket innebär lördags-godis som tjejerna redan påpekat. Så nu ska vi ut en sväng sen handla godis och ikväll ska jag nog bara gosa ner mig i soffan. Imorgon fyller älskade niks 2 år. Tiden har gått otroligt fort och jag kan knappt fatta att mina tjejer är så stora. Vi får se vad vi ska hitta på, kalaset blir ju inte förrän senare så vi får göra det till hennes egna speciella dag istället.