Singin' sweet songs.

Ja, jag började i onsdags och slutar imorgon, idag har jag spenderat sammanlagt 13 timmar på jobb & alldeles strax får jag lov att bege mig upp och ta en dusch för att sedan krypa ner under täcket. Imorgon när klockan ringer vid fem, kommer det antagligen kännas som om jag sovit fem minuter. Min stackars kropp kommer vara trött och helgen kommer nog spenderas i soffan. På söndag fyller förstås min minsta lilla nikky flicka 2 år, då blir det tårta!
Nej, nu stänger jag ner lilla contan för ikväll. Jag har gjort mitt för dagen, natti!




<3

Three little birds.

Eftersom denna underliga vecka verkar ha fler dagar än jag har fingrar så känns det en smula motigt att resa sig upp från soffan och gå till jobb ytterligare en gång idag. Speciellt eftersom det borde vara fredag idag, precis som om det varit måndag typ 2 ggr denna vecka. Dessutom var jag på ett så förbannat dåligt humör igår eftersom allt gick åt skogen på jobb, dryga människor runt omkring och när folk innan en inte sköter sitt arbete så blir det pannkaka lika med att jag blir arg. Enkel matematik. Låg i sängen och precis innan jag somnade så inbillade jag mig själv att fast jag skulle somna med uselt humör så skulle dagen efter säkert vara mycket bättre. Ack så fel jag hade och så lite jag visste. Det blir ju inte bättre av valium påverkade sengångare som tror att de gör någon nytta med att kolla ifall telefonen står rätt i ungefär 15 minuter när det är massa saker att göra och vi helt plötsligt blev 3 man kort på jobb. Så efter att ha gått av mitt 24-timmars otroligt stressiga pass går jag på igen klockan sex och fortsätter till två imorgon. Just därför känns allt en smula motigt, speciellt eftersom det är fredag i mitt huvud. Vid den här tiden imorgon ... ..

Torsdag på contan?

Onsdag, onsdag onsdag, nej torsdag, eller onsdag. Jag vill att det ska vara torsdag idag, för i mitt huvud är det torsdag. Torsdags känsla, inte onsdag. Det är fredag imorgon, eller?
Klumpig som jag även är så jag jag och handlade läppsyl. Inget konstigt med det men när jag skulle slänga förpackningen så slängde jag även läppsylet, smart, väldigt intilligent av mig. Kan man bli irriterad på sig själv? Stod i mitt horoskop idag att dagen skulle urarta sig precis som jag ville. Vadå, tycker jag om att vara klumpig? På gränsen till otrevlig till nonchalanta gäster? Slå mig på omöjliga ställen och dessutom befinna mig på jobbet ? Jag brukar tro på horoskop, så var inte fallet idag.
Jag har en maaassa saker att ta itu med idag på jobb, självklart sitter jag ju här. Ju mer det är att göra, dessto mer ovillig (?) blir jag. Undrar även om det är okej att sparka andra människor på benet? När man får boka om en taxi 2 ggr, fixar fram kaffet snabbt som attan för att han kliver in med bestämda steg i köket och kräver det om 5 minuter men dyker upp 20 min senare? När han knäpper fingrarna åt en och skirker på en hela tiden? Jäkla människa, att han står ut med sig själv! Nej, nu får jag väl sätta igån för imorgon är det fredag! Inte? nähä. Torsdag. Onsdag, onsdag, onsdag idag. Jäkla vecka, 8 dagar lång.

Put on a smily-face.

Ignoranta människor som tror de är lite vackrare, mycket smartare & helt enkelt vet att de är lite bättre än oss andra är människor som jag i vanligafall inte står ut med och en dag som denna kan jag absolut inte förmå mig att vara trevlig mot. Jag har kommit till en punkt då jag har väldigt svårt att inte visa mitt ogillande, något jag varit bra på förut. Men är det något som inte passar mig eller någon skulle tilltala mig på något sätt som inte är ok så kan jag inte låta bli att visa mitt ogillande. Inte heller mot människor som stoppar en i olika fack och plockar fram en när det passar. Jag passar tydligen inte till allt, speciellt inte som en vän.

Nu har jag varit och hämtat mina fina tjejer på dagis och för tillfället befinner jag mig i soffan, där jag även tänker spendera resten av kvällen. Det har varit en lång dag på jobb och jag har verkligen inte varit den vassaste kniven i lådan.

29 mars?

Aldrig kul att vakna upp på jobb och må ungefär som en sten. Jag vill inte alls jobba och mår inte alls särskilt bra, önskar jag kunde gå hem och krypa ner i sängen. Känns som om det kommer bli en lång dag idag och så fort man kommit innanför dörren där hemma så kommer tiden att rusa iväg. För imorgon är det jobb igen, ytterligare ett lång pass men ändå helt okej för sen håller jag minsann helg. Inte illa.
Frukost kan jag bara glömma att få ner, kaffe likaså. Kanske ska köra på en cola? Brukar man inte må bättre då? Lite socker i min skakiga kropp hade nog inte skadat.


Fy för dig, inte okej.

Be my baby.

Då var allt stök med kalaset över och det känns nästan en smula sorgligt. All denna planering och fix sen så var det över på ett par timmar. Var det allt liksom? Kvällen var perfekt. Jag fick en lagom dos av precis allt och kände mig mycket lycklig. Precis så som ett födelsedagskalas ska vara. Vänner av den bästa sorten och alla var på gott humör. Kunde inte önskat något mer.
Idag känner jag mig lite sliten, vet inte om det beror på helgens bravader eller helt enkelt för att det blev en aning sent igår och lite få timmar natten före. Min hals är inte vad den borde, varken på insidan eller utsidan (? ...). Trött är jag iallafall men dagen har gått fort och snart passerat, borde ta tag i det sista nu och vips slår väl klockan elva.

Tanka bilen med köttbullar.

Idag har jag spenderat pengar, och fått mycket för dom också. En del nödvändigt, en del för skojs skull. Blev handlat lite till kalaset (glömde såklart hälften) & en del till hemmet. Madde fick rysningar för hon var så nöjd, exalterad av sina fynd men fick ångest vid kassan. I bilen pratade hon om terapi för sitt shopping-beroende & hur andrè skulle reagera när hon kom hem, alltså inte blir särskilt happy eftersom hon anvnänt hans kort som grädde på moset (?). Väl på willys slutade med att hon kände sig tvungen att handla blommor! Men allt som allt en trevlig dag med båda mina systrar!
Nu ska jag gå och skölja ur färgen i håret, med menthol schampo kanske?
Imorgon blir det kalas på Mariagatan..

Happy B-Day?

jaha, ett år äldre idag. Mitt första andetag för 21 år sen, ibland undrar man vart tiden tog vägen? Det har varit en bra dag, trots att jag mått som en morot, befunnit mig på jobb halva dagen & varit sjukligt trött.  Blev bjuden på en fin fika stund med fina Cornelia och middag nere på regement, en lagom dag helt enkelt. Nu känner jag mig totalt urladdad och ska minsann hoppa ner i sängen, ladda batterierna till imorgon. På lördag blir det kalas på Mariagatan, ser fram emot det <3


Last year..

Stackars mig.

Underbart väder idag (som de flesta redan konstaterat) & jag ska spendera större delen på jobb, naturligtvis. Idag mår jag som en påse nötter, ungefär. Efter att ha hostat i sönder mig själv större delen av natten så är jag matt och det är jobbigt när huvudet känns tungt. Jag ska försöka slänga mig i solariet en stund eftersom det brukar få mig att må bättre. Dessutom brukar jag alltid somna & det kan vara skönt med en powernap. Ikväll ska jag vara i restaurangen, det är faktiskt rätt så roligt att vara där för omväxlings skull & slippa repan lite och allt vad det innebär att jobba där.
Är trött på den dåliga stämningen & den nonchalans som man möts så ofta av. Ännu värre när folk hackar på en konstant och jag hade ett svagt ögonblick idag och om någon hade uttalat en enda mening fel riktat mot mig så hade jag sagt upp mig på studs.
Sola&jobb, wish me luck.

I'm all yours tonight

Åh, att behöva komma till jobb när man redan känner sig som en slagen hjälte blir ju inte bättre av att komma hit och behöva städa upp efter andra. Blir vansinnig och ännu mer förbannad när man försöker diskutera saken och det hela tiden dyker upp en massa ursäkter, inte okej.
Annars är här faktiskt rätt så chill på jobb idag, just nu iallafall. Varit mycket efftektiv återigen denna dag och fått undan en massa i början på passet, men som vanligt har jag väl missat något och får väl stresse igenom den sista timmen. Precis som alltid, typiskt mig.

Min mascara håller på att dö ut, vilket inte alls passar sig särskilt lämpligt just nu och det gör dessutom att jag känner mig väldigt trist och tråkigt därför att jag inte alls har så mycket som jag skulle vilja. Jag tycker just nu att jag ser blek & jävligt trist ut. Kan ju bero en del på att jag är lite halv vissen också, kan ju göra det. Dessutom kostar just den jag vill ha nära 200 pix, vilket jag känner att jag inte alls har lust att ödsla inför det kommande kalaset. Jaja, är väl så illa tvungen. Antar att jag är så illa tvungen att även köpa vattenfast också, jag tror att det skulle vara en bra investering till kommande kvällar. Eller?

Morgondagen tänker jag på och suckar, ush. Det är hemskt att jobba så länge, jag vill inte alls. Min kropp kommer säkerligen att strejka och jag borde lyssna, men inte alla som kan göra som de vill.
Jag ska kanske dricka en kopp te för ovanlighetens skull, det kanske hjälper, vem vet?
Jag längtar efter min klänning!!



I'll be the freak you can taunt.

‘cause every little thing gonna be all right ..

Idag vaknade jag på tok för tidigt men ändå på strålande humor, och jag vet exakt varför. Sen har jag varit så där ovanligt effektiv på morgonen, vilket jag inte brukar komma i närheten av dessutom inte efter att bara ha sovit så få timmar. För jag har minsann planerat att gå till biblioteket med tjejerna, vilket jag verkligen ser fram emot. Eftersom jag hellre ligger och läser i timmar än att slå på tv:n så delar jag gärna min passion med mina barn, eftersom de också visar så pass stort intresse för böcker. Så vi ska gå och mysa en stund i böckernas värld innan det bär av mot dagis och jobb. Eftersom jag fortfarande inte känner mig på topp så känns inte jobbet särskilt lockande, dessutom blir det ytterligare ett dunder pass eftersom jag ska jobba hela onsdagen. Som vanligt är jag sjuk denna tiden på året, det slår minsann aldrig fel.

Nu får jag väl fixa iordning här lite snabbt innan vi ska bege oss, frukosten och alla de bestyren är avklarade så nu ska skol-väskorna packas sen ska vi gå ut i det fina vädret.


oh baby ..

I love the way you are.

Det är uppenbarligen hemskt synd om mig och inte en endaste människa har erbjudit sig att ta hand om mig medan jag är nästintill döende i förkylning. Jag avskyr att vara sjuk, fast vem gör inte det? Trots att man är tröttare än aldrig förr så kan man inte sova, mycket frusterande. Man kan knappt andas, att duscha varmt är skönt men jag får panik så fort vattnet närmar sig ansiktet. Allting känns hundra gånger svårare än vad det borde vara & detta ständiga jädrans snor som envisas med att forsa ut ur näsan. Ska det vara nödvändigt?

Idag har jag & tjejerna varit i skurup hela min lediga dag trots att jag har en massa annat som jag borde göra. Men jag hade säkert inte fått det gjort ändå och roligare för flickorna att komma ut lite än att sitta inne med sin otroligt sjuka mamma och lyssna på mitt gnällande. Så det har varit bus på lekplatsen, biblioteket & hemma hos mormor
&morfar. God middag och stress till tåget, som vanligt är jag alltid försenad. Nu sover tjejerna och jag tror att jag också ska gå och sova, imorgon blir det jobb och det är bara att bita ihop, finns inte mycket att välja på.



Undra om du tänker på mig så som jag tänker på dig?

Leva livet i joggingoverall?

Jag vill bara bädda ner mig och tycka hemsk synd om mig själv. Jag fryser otroligt mycket, mitt huvud känns tjockt och jag är förbannat förkyld. Jag gillar det inte alls. Dessutom är tjejernas rum i stort behov av städning, resten av min lägenhet med för den delen. Som tur är har jag duktiga flickor, som borstar mitt hår, klappar sin mamma på kinden och känner ifall jag har feber och konstaterat mamma faktiskt är lite sjuk.
Jaha, då var denna jobb-helgen slut och imorgon är jag ledig. Tanken är att vi ska ta oss till skurup då, om jag mår bättre förstås. Man kan ju hoppas, är inte byggd för att vara sjuk.

Får väl leta fram nesrilen och mitt älskade vics och hoppas på att det hjälper. Stackars stackar mig. Blir nog sängen vid halv åtta, fast att jag borde göra annat. Barnen är märkliga, frågar ifall de får gå och lägga sig. Dessutom går niks runt och säger "passa daj" hela tiden. haha hur sött är inte det?

Bra jäkla nyfiken.
Nej, nu slänger jag mig framför bokstödet, eller?

Sunny day.

Insåg precis samt gapade lite för mig själv när jag såg att klockan bara var tio över sex. Har jag bara varit här i 4 timmar? Känns som evigheter sen jag kom hit. En himla massa att göra att jag hade svårt att bestämma mig för vilket som skulle tas först, tycker jag har gjort huur muycket som helst & ändå är klockan inte mer? Trist & tråkigt, är vad det är. Vid denna tiden imorgon sitter jag inte här, förhoppningsvis befinner jag inte mig på min egna soffa heller, borde verkligen ta tag i att röra på mig samt få de sakerna jag som jag vill ha gjort verkligen gjorda också. Mycket man borde.
Söndag imorgon & jag hoppas på fint väder så kanske man får till en liten promenad och en söndags fika. Man kan ju iallafall hoppas!

Vänner som tagit det till nästa level.

Jag är på ovanligt bra humör idag, trots att jag alldeles strax ska bege mig mot dagis & jobb. Trots att solen skiner och jag ska vara inne ett dygn på mitt jobb en lördag. Trots alla små missar idag så känns det bra. Fast jag skulle vilja vara hemma & fixa, för just idag så känner jag för det men antar att jag hinner ta det imorgon, eller på min ledig dag som infinner sig på måndag. Det är en bra dag idag och mina små troll är lyckliga i sitt prinsesstält där de spenderat den mesta tiden idag.

Jag vet vad jag vill ha men jag antar att kanske inte alla drömmar är till för att uppfyllas. Man kan ju alltid hoppas men jag tror inte helhjärtat på det själv, satsar inte fullt ut och därför vet jag av erfarenhet att det kommer att rinna ut i sanden. Som det mesta verkar göra nuförtiden, tyvärr. Nästa helg blir det kalas här hemma, jag hoppas på en mycket trevlig kväll!



Dirty Diana..

Säg som det är, otrohet varar längst.

Idag har jag varit trött, antagligen så trött att jag inte ens hörde klockan imorse. Jag gick upp fem igår morse och var hemma lite efter halv tolv på kvällen, tungt pass. Idag har jag även haft lite Tina tid då jag hann med en sväng på stan med min kära Cornelia samt en runda upp på elgiganten där jag fick inhandlat lite till nästa helg. Super! Nu får jag väl ta tag i att färga mitt hår, borde klippa det också trots att jag inte alls har någon lust till det. Ännu mindre att gå till jobb imorgon, jag behöver ledighet nu! Kanske bli soffan ändå? Ush vad jag är slapp & slö, vad hände med väggen i köket? Jag borde verkligen skärpa mig!






När du är med mig så får du ta från det undre lagret. ...

Whenever I see you smiling.

Att gå upp till dagis med tjejerna visade sig inte vara det lättaste. Jag måste sett väldigt roligt ut, just eftersom mitt stora svarta hår blev som en boll runt mitt huvud. Det blåste minsann så mycket att jag fick huvudvärk, självklart lämnade jag mössan hemma och väl inne så spränger det i öronen.
På tal om bollar, så har jag någon onaturlig dragning av just bollar (inte de bollar ni just nu tänker på). På något märkligt sätt så hamnar de alltid i mitt ansikte eller landar på mitt huvud. Just idag gick jag fridfullt förbi ÖP-hallen, där stod ett gäng snubbar och lekte med sin boll, och vem får den mitt i huvudet? Självklart jag. Vad är oddsen? Inte nog med att det var nedrans pinsamt, jag blir tokig för det händer mig hela tiden. Men jag gick förbi de skrattande smågrabbarna med huvudet högt och låtsades som inget, mycket möjligt att jag förvärrade situationen genom att snubbla en bit bort. Såklart.

I'm sure you've heard it all before but you never really had a doubt.

Vaknade för 20 minuter sen, sovit sen ungefär åtta igår och ändå fortfarande trött. Ett par timmar till skulle inte skada, eller? Sova är skönt, frågan är om man inte blir tröttare ju mer man sover? Vid två ska jag vidare till jobb igen, känns som om jag alltid befinner mig där, tråkigt nog har jag också varit där varje dag sen i fredags tror jag & ska fortsätta att gå dit varenda eviga dag tills på måndag.  Nästan uppe i ett hundratal gäster som jag ska servera frukost på söndag, det var inte igår det.
När jag går till jobb idag så slutar jag inte helt klockan två imorgon, utan jag ska in i restaurangen också och jobba hela kvällen. Det känns lite siosådär. Men det funkar.

Är en smula besviken på dagis, som motarbetar mig när det kommer till jolls. Det är en smula svårt att få henne blöjfri när dagis av ren bekvämlighet sätter på henne en. Det gillar jag inte.

Mitt huvud känns tungt idag och jag skulle mer än gärna stanna här i soffan men det är väl dags att slänga ihop frukost och gå & göra mig iordning, vädret ser ju helt okej ut idag, kanske vi hinner ut en liten sväng innan det är dags att bege oss till dagis.
Igår kände jag mig ledsen, idag känner jag mig bara dum.

shame on me.

Det är tur jag har mina fina flickor, annars hade jag nog sovit redan vid fem idag. Började vid tolv igår och jobbade till nästan tre idag, det tar på krafterna. Vi var ute en sväng i kylan med och gick till affären men ingen barbapappa film hittade vi så när vi handlat bröd (jolls köpte nudlar också) så gick vi hem igen. Nu ska jag nog plocka ut mitt täcke & lägga mig framför tv:n, så slipper jag bli så nedrans ledsen.



Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar

Kärlek.

Precis som jag & tvättmaskinen så har jag & skrivaren ingen bra historia ihop. Vi kommer absolut inte överens och den har nog bränt mig ett tiotal gånger. Just nu var jag inte alls smart, tänkte absolut inte längre än näsan räcker och det resulterade i att jag både är bränd och svart. Det är måndag, va?

Den som är själv vinner alla spel.

Måndag och de flesta verkar befinna sig på uslare humör än vad jag gjorde i lördags, vilket är ganska så svårslaget. Det är jäkligt tråkigt att gå till jobb och behöva undra vem som ska skälla på en och varför. Måndagar är oftast värst. Sånt som man får leva med antar jag, men jag tycker att dom inte heller borde vara så roade av att slänga ur sig saker på ett fruktansvärt sätt. Men det är ju förstås vad jag tycker, det verkar ju inte spela så stor roll alltid.

Min fantastiska flicka jolly har minsann varit blöjfri nu i två dagar. Hon är duktig, min lilla tös. Det firade vi igår med att käka på Max och sen gick vi & handlade lite glass och gick till moster Madde för att berätta! Det börjar gå framåt, eftersom blöjer äter upp större delen av alla pengar vi har så ska jag försöka få med Niks på ett hörn också. Dom är så bra, mina tjejer <3

En massa folk har det varit på jobb idag, överallt & ingenstans. Svårt att veta vart man ska bli av, speciellt när de flesta befinner sig på dåligt humör. Seg som kola idag också, på tok för lite sömn för en Tina inatt. Somnade först vid halv åtta och blev väckt av ett sms, sen så var det svårt att somna om. Sen blev jag ännu tröttare av tanken att börja redan 12 imorse. alltså 12-23 + natt & sen 6-14. Spännande. Men, snart har halva passet gått och innan jag vet ordet av så är jag uppe i sängen och snarkar.



Om drömmarna är syret för själen, hur styr vi då begären?

Bitterfitta.

Känns som om mycket pappersarbete ligger på mina axlar idag. En smula stressigt, för jag vet att jag måste bli färdig. Jag gillar det inte alls, även om jag har gott om tid så har jag andra saker att göra också. Dessutom är det simpla saker som tråkar ut mig och en himla massa småfix & det slukar en väldigt massa tid. Det är lätt att lägga över arbeta på andra, jag borde nog lära mig att säga nej lite oftare.

Jag har varit på ett jäkla humör hela dagen. Allt kommer ut fel, allting blir fel och hela dagen känns åt skogen. Jag fastnar överallt, slår mig på omöjliga ställen, förstår inget av sakerna jag pysslar med och vräker ur mig de mest obegripliga saker. Jag förstår inte vad som händer och vad som gör att man har sådana här dagar. Jag vill spola tillbaka och få det mest ogjort, tyvärr funkar det inte så. Igår var jag som en sol, idag är jag mer som en sten. Trist, tråkig & bitter. Inte lätt att vara jag idag.



Igår var jag vacker med vackra människor..

i'm never enough.

Allt som jag skriver här är inte menat för allas ögon alltid. Det är det svåra med att dela med sig, man vet aldrig vem som läser. Så jag brukar skriva lite så att de som borde förstå faktiskt också förstår och de som inte gör det, ja då var det inte heller meningen. Dessutom så vill jag skriva många saker men egentligen har ingen med att göra hur jag känner men jag vill ändå få det ur mig. Svårt med andra ord. Just idag skulle bara bra gärna vilja vräka ur mig precis allting för jag är så nedrans trött på mig själv. Idag ger jag upp. Men tänker inte säga ett ord om det.




i'm never enough.

Oh, happy day.

Idag skiner solen, åtminstone när jag gick från jobb. Det är härligt det där, att få solen i ansiktet och känna värmen. Nu ska jag dricka mitt kaffe, och bara vara. Det är en bra dag idag ..

I don't care what people may say.

Jaha, då hämtade man upp de nya glasögonen påväg till jobbet. Inget fel på själva brillorna, de matchar bara inte mitt ansikte. En vanesak antagligen, just nu tycker jag att jag liknar en skol-fröken från en film. Men man får se det från det ljusa sidan, jag ser ju något ivarjefall.
Känns som om jag haft mycket att göra på jobb idag, full rulle sen jag steg innanför dörrarna. Fast det är bra det, så tiden går fort. Massa menyer som jag inte haft en tanke på att göra innan, konferans-salar & eftermiddagskaffe.
Sen har jag bestämt mig efter många om och men vad som ska hända under fördelsedags firandet. Vi får väl se om det blir bra, hoppas på det bästa. Är som vanligt sent ute (eller egentligen tidigt ute för att vara jag) & egentligen skulle man ha jobbat men fick bytat så det ordnade upp sig. Tjejerna fyller snart år dom med, en massa att planera.



Förra året blev det ju lyckat ;)

I really wanna see if you can go downtown with a girl like me .

Jag borde inte alls ligga här på soffan under en mysig filt. För jag har inte alls tid till det. Men jag vill, för det regnar. Då vill jag inte alls gå till jobb, då vill jag bara stanna här under min filt. Känns inte alls lockande att stiga upp och göra mig iordning. Än mindre gå utanför dörren. Jag ska hämta upp mina glasögon idag också, känns nästan lite spännande. Minns inte ens hur jag såg ut i dom, eller hur dom såg ut överhuvudtaget.
Natten inatt har inte varit mycket bättre än föregående, dock verkar Niks på något bättre humör idag. Emellanåt ivarjefall. Så det går framåt. Helgen består av jobb, känns inte super motiverande men ändå bra att komma igång igen.
Igår hade jag ett oväntat samtal med en vän jag inte pratat med på så otroligt länge påväg till affären. Eller ja, påväg & påväg, precis utanför. Insåg att personen var mycket saknad, men att det inte fanns så mycket att säga. Tråkigt när det blir så.




Grattis på din dag <3

Now the pain is my pleasure

Totalt slut i mitt huvud efter en dag med så otroligt mycket gnäll. Tacka vet jag Teletubies som underhållt tjejerna så jag iallafall lyckats laga mat och diska undan. Var ute en stund och gick och handlade, men med regn och kalla vindar så var det inte speciellt populärt. Inte en lugn stund på hela dagen och min stackars kropp är trött.

Har känslan i mig att jag går och väntar på något, men jag har absolut ingen aning om vad. Känner mig stressad, går och kollar klockan hela tiden och det håller på att driva mig till vansinne. En liten orolig känsla, som jag inte blir kvitt. Blir inte bättre av att jag är trött, jag önskar jag visste vad det var jag väntar på ska hända.

Nu blir det lego-byggning! :)

Maybe it's just me.

2 timmars sömn ungefär har jag lyckats få till med inatt. Just nu känns det otroligt att jag ens fått sova så länge. Niks har ju fått vattenkoppor nu med och tar minsann inte alls det med sån ro som jollan gjorde. Hon låter våra grannar veta, dygnet runt ungefär. Samtidigt som jag tycker väldigt synd om min stackars flicka så är det otroligt påfrestande att vara så här trött och lyssna på det eviga skrikandet. Jag önskar jag kunde göra något, som fick de förfärligar blåsorna att försvinna men det går inte. Potatismjöl, kylbalsam & ipren, mer än så kan jag inte hjälpa.
Idag är jag ledig och ska försöka vara ute med tjejerna så mycket som möjligt, eftersom niks inte verkar alls vara så påverkad av detta när vi går ut. Hon vilar brevid mig i soffan just nu, helt slut eftersom hon knappast fick mycket mer sömn än mig.





Jag hatar verkligen dåliga ursäkter.

you never know.

Har lagt manken till på jobb idag och städat ordentligt. Så blir det när alla inte sköter sitt jobb. Dock inte mitt iniativ, jag har lite svårt för det när man inte får lön för mödan. Gris-mat med sockerärtor, eller? Det har gått bra iallafall och dagen har gått fort, dessutom med bra stämning. Sen hann jag med lite ärende & varit nere på snuggles för en fika med tjejerna samt lite bus i tvättstugan. Nu skulle jag bra gärna haft lite sällskap i soffan, men får väl nöja mig med Max. Det går det med.


Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på.

Åh, idag är jag trött. Ändå somnade jag in som en sten igår och när klockan ringde lite över fem så kändes det som om jag sovit en halvtimme. Dock inga avbrott eller liknaden, som jag minns vill säga. Trots att frukosten inte ska vara uppe än så hade jag folk nere redan tjugo över sex som var hungriga, samt lite irriterade över att jag inte var färdig. Tänk om jag skulle klampa in på willys och banka på deras dörr 40 minuter innan dom öppnade? Tror inte det hade uppskattats, inte heller här.

Nu ska jag också försöka slänga i mig lite frukost och ta dagens första kopp med kaffe. Läsa tidningen ska jag minsann också göra, passa på när ingen ser att jag sitter ner. Själv en timme till och vissa dagar förstår jag verkligen de som tycker om de stunderna tidigt på morgonen.
Ibland undrar jag varför man lägger ner energi på saker som man vet inte lär hända ändå. Det är inte värt det, om det ändå vore så väl.

You make me sad.

Åh, vilken lyx det är att sitta vid datorn på jobb med en ordentlig skärm. Det blir ibland lite små segt att stirra in i min 10" skärm, kan inte ens se en hel bild utan att behöva rulla nedåt. Jaha, måndag kväll på jobb, har drivor med saker att göra känns det som men jag håller mig inom tidsramen och har inte sackat efter än så länge. Så jag ska nog hinna allt, bäst det så de inte blir liv i luckan. 15 minuter över två ringde iallafall dagis och meddelade att Niks också fått vattenkoppor. Såklart. Varför inte? Jolls blev precis av med sitt, knappt en skymt av det syns och självklart blir Nikky dålig så fort jollan är frisk. Inte lätt med alla dessa sjukdomar, men lika bra att ha det överstökat!

Idag har jag grubblat på hur jag ska göra med saker&ting. Vad finns att göra? Jag tror jag vill för mycket och sen blir det pannkaka av allting. För jag gör det på fel sätt. Jag gör det i helt fel ordning, det är inte så här det ska vara. Jag vill bara hoppa upp&ner, skrika åt mig själv då jag har de svaga stunderna. Men det fungerar inte riktigt så. Åt helvte massa bollar i luften, på väg åt fel håll som antagligen inte kommer landa där jag vill ha dom. Inte riktigt vad jag tänkt mig, inte alls faktiskt. Som sagt, jag är inget man bara kan stoppa undan och plocka fram när man känner för det. Inget mer hyschhysch, jag ska skrika åt världen! Bara så du vet.

My day.

Varit ute på en långpromenix med syster, Nene, Wilma & Flickorna. Våren i luften, varit på årets första loppis, en sväng både uppe på dagis och nere vid havet. Inom EspressoHouse för lite kaffe och vidare till lek-platsen. Kan en söndag bli bättre?
Blev tre fina böcker inhandlade på loppis för oss, Madde handlade Star-Wars muggar (André vill skilja sig om de kommer innan för dörren) och nu sitter flickorna i soffan och jollan läser för niks. <3

Nu ska jag minsann slänga mig i soffan och försöka förmå mig själv att sluta tänka på saker som jag inte borde. Ibland är det inte bra att vara själv. Imorgon blir det jobb så idag ska jag bara vara, möjligtvis måla den där väggen om jag finner energin till det. Jag älskar söndagar..

Man blir ensam om man vill ha hela.

Igår var jag ute och åt tjusig middag på Litemer & med trevlig sällskap blev det till en bra kväll. Sen hämtade jag upp kidsen hos pappa och sen blev det hem i sängen. Hemma fick man sällskap av Lina som sovit hos mig hela helgen, skönt att komma hem utan att lägenheten är tom.
Idag skiner solen så snart ska vi klä på oss och bege oss till lekplatsen, blir även en söndags-fika på EH med syster&Nene. Tjejernas andra moster wilma är här och busar, dom är överlyckliga!
Niks har lärt sig säga jolly nu i dagarna, dock utan hon det jaally, men det går det med :)


Ibland vill jag något så mycket att jag skulle kunna göra allt för att få det. Ofta när jag bestämt mig för en sak så brukar jag inte ge mig förrän det befinner mig i sin ägo. Dock måste jag erkänna mitt nederlag nu, jag måste sopa det under mattan och gå vidare och inse att det aldrig kommer att hända. Hur mycket jag än vill så hjälper min vilja inte ett dyft. Det bara är så. Det är nog första gången på detta området som jag förr aldrig haft något problem med, men jag känner märkbart av det nu. Det gör mig förvirrad, ännu mer förvirrad av hur jag verka uppfattas. Det blir fel, saker kommer fram fel och inget går den vägen jag vill längre. Jag är inte dum, jag förstår. Sen en massa hyschhysh på det, jag uppskattar det inte. Jag är inte den som är den, jag är den andre ? Jag gillar det inte.




Dina vanor irriterar mig.

Det krävs två för ett tack.

Ligger och slappar i soffan till ljudet av mina barns lyckliga skratt när dom bygger lego-hus. Dom har börjat komma bättre överens på sistone, leker utan bråk. Det känns bra, de är fina flickor.
Ligger här med datorn på magen, kaffet sidan om och funderar starkt på om jag skulle måla en vägg. Lustigt, hur man kan bli sugen på sånt. Men jag borde göra det, det blir nog fint.
Ikväll blir jag minsann utbjuden på middag, inte alltid det händer. LiteMer till råga på allt, fint ska det vara med ännu finare människor! Det kommer bli mysigt, barnen ska vara hos sin Morfar&Pia, träffa moster Wilma! Först ska vi förstås handla lördags-godis (jollan har redan påmint mig 3 ggr!) .
Köpte soff-skum igår, heter uppenbarligen inte så men det var skum som jag tvättade soffan med. Imorse fick jag se resultatet, inte lika bra som jag hoppats men väldigt fint ändå. Allt kaffe som niks välte ut över soffan igår försvann och alla streck från bläck-pennor. Så ja, jag är nöjd.
Annars då, så mycket som händer runt omkring men ändå urartar det inte sig som jag vill. Jag har lärt mig att inte vara så förbannat fördomsfull, trots att jag aldrig sett mig som det innan så fick jag verkligen(...), ja vad ska man säga, en smäll på fingrarna? Jag ska iallafall aldrig anta igen att människor är som de ser ut att vara. Dumt av mig.

"när man förenas
händer något nytt
synsättet blir delat
och meningen förbytt
man blir dubbelt så stark
man blir dubbelt så glad
och man kan konstatera
att så ska det va"