Deltararlista

Sitter på jobb och leker receptionist, har varit en mycket vänlig sådan för den delen. Veckan framför mig ser inte så kul ut, men det var bara vad jag trodde. Det är värre än så och då ska vi inte sncka om nästa vecka. Jaja, vad gör man inte får penagar? Om jag nu får igenom detta har jag sjukt många nätter vilket jag bli väldigt lycklig av, för det betyder en otroligt bra lön för mig. Vilket jag är i väldigt behov av att ha. Jag förtjänar det också. Det regnar tydligen? Vilket jag inte bryr mig ett skvatt om, jag sitter ändå här på kontoret och läser mail och facebookar lite! Vi får väl se om Martin kommer tillbaka, annars vet jag ivarjefall vad som händer och det hade inte varit helt fel!

Men det är ju så, att det finns så mycket världsproblem, på contan finns dom också. Som att dukarna över buffén ligger liiite förlångt ner, ca 10 cm - vilket måste ordnas genast. Vi har även det stora problemet med värmeljusen, väldigt viktigt att de är tända hela dagarna, oavsett hur varmt det än skulle vara och hur konstigt det än ser ut med skinande solsken och tända ljus. Men, då ska vi inte ens prata om speglarna, skyltarna och bumlingarna. Phu, stora problem om det inte är som det ska vara, och lamporna är ännu värre, är det inte på rätt läge så får man förbereda sig på tillsägelse. Sen har vi det här med kommunikation, vi pratar helst inte med varandra, utan vi skickar mail - trots att vi står 5 m ifrån varandra.
skrattretande..



Kommentarer
Annika

Contan i ett nötskal.. Allting ska gärna gå genom två personer, minst innan det kommer fram till den som det faktiskt gäller.

2010-04-20 @ 19:34:23
URL: http://theshitofannika.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0